Feid colaborează cu Sean Paul pentru Niña Bonita
2023-04-22 10:19:16

Artistul columbian Feid colaborează cu Sean Paul pentru “Niña Bonita”, un cântec despre un cuplu de îndrăgostiți care se joacă de-a dragostea, declarandu-și iubirea în diverse moduri care mai de care mai năstrușnice.
Feid își continuă avântul către topurile muzicii latino, jonglând cu beat-uri pop experimentale, dar pastrandu-și esența sound-ului trap / reggaeton.

Începând de astăzi, Feid este artistul numărul 6 pe Spotify, cu peste 38 de milioane de ascultători, lunar. Feid continuă să se distingă ca principalul superstar al muzicii latino, având unul dintre cele mai mari fan base-uri din America Latină, cu peste 9,5 milioane de urmăritori pe Tik Tok și 8,3 milioane de urmăritori pe Instagram. „Classy 101″ este pe locul 16 în topurile Spotify, cu peste 3,19 milioane de stream-uri zilnice. Single-ul este, de asemenea, în prezent pe locul 26 în topul Billboard Hot Latin Songs.

Turneul lui Feid în America de Nord (FERXXO Nitro Jam Underground) va începe joi în Seattle, WA, si vine ca urmare a turneului său sold out din America Latină. Acesta marchează al doilea turneu sold-out consecutiv al lui Feid în America de Nord în ultimele 6 luni, o performanță istorică pentru un artist latino. Acest nou turneu nord-american va cuprinde 30 de concerte, atingând orașe importante precum NYC, Los Angeles sau Miami. Feid va vizita Europa în iulie 2023, iar turneul său Ferxxo Nitro Jam din Spania (Madrid și Barcelona) este deja sold-out.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *