Felix Jaehn colaborează cu Jonas Blue pentru "Past Life"
2023-09-24 19:22:28

Felix Jaehn colaborează cu Jonas Blue pentru “Past Life”. După succesul primului lor single comun, „Weekends”, piesa promite să fie un alt hit masiv al acestora.

În adevăratul stil „Happy Rave”, așa cum a fost dublat de Felix Jaehn pentru cel mai recent EP al său, „Past Life” apare ca o melodie de dans uptempo progresivă. Cântecul reflectă sentimentul de a te simți profund familiar cu cineva nou, de parcă ar fi cunoscut dintr-o viață trecută.

Cu noua piesă, Felix Jaehn și Jonas Blue își arată din nou talentul de a surprinde spiritul muzical. Piesa nu este doar atrăgătoare, este și o melodie plină de energie, care se construiește progresiv, destinată să-și găsească locul în topurile și ringurile de dans globale.

Cei doi artiști s-au întâlnit pentru prima dată în 2016 și după câteva conversații și etape împărtășite, a luat naștere ideea single-ului lor inițial „Weekends”, care poate fi găsit și pe EP-ul HAPPY RAVE al lui Felix Jaehn.

Anticipând lansarea, Felix Jaehn spune: „Sunt încântat să lansez a doua mea colaborare cu Jonas Blue astăzi!” Acest entuziasm este molipsitor și poate fi simțit pe parcursul fiecărei bătăi a melodiei.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *