Felix Jaehn face echipă cu Ray Dalton pentru Call It Love
2022-09-16 14:40:33

Felix Jaehn face echipă cu Ray Dalton pentru „Call It Love”. Track-ul sosește în urma producției lui Jaehn pentru piesa de club lansată în august, „Winds May Change” și a proiectului de colaborare din mai cu starul pop german Zoe Wees, „Do It Better”.

„Call It Love” începe cu vocea texturată a lui Ray Dalton. Producția emană un groove de necontrolat, împerecheat de un ritm captivant și o linie de bas puternică. Melodia oferă o energie palpabilă și o ambianță atmosferică. „Call It Love” este un hit pentru cluburi și, cu siguranță, va fi prezent pe toate ringurile de dans din întreaga lume.

Felix Jaehn a fost într-o serie destul de câștigătoare până acum, după „Rain In Ibiza” din ianuarie cu Calum Scott și The Stickmen Project și „Do It Better” din mai cu Zoe Wees. Șirul său de hituri, cum ar fi „I Got A Feeling” și propriul său remix al pieselor sale „SICKO” și „No Therapy” oferă o privire captivantă asupra la ce să ne așteptăm de la artist în a doua jumătate a anului 2022 și nu numai.

Când DJ-ul și producătorul Ryan Lewis l-a contactat pe Facebook pentru o posibilă colaborare în 2011, Ray Dalton a fost în plină urmărire a obiectivului său de a lucra cu fiecare mare artist hip-hop din Seattle. Multitalentatul cântăreț/compozitor spera că oricare dintre refrenele puternice pe care le facuse îl va ajuta să fie descoperit ca artist. Cel care a prins în cele din urmă – refrenul său molipsitor pentru imnul hip-hop al lui Macklemore și Ryan Lewis, „Can’t Hold Us” – a ajutat la stimularea piesei de pe albumul duo-ului câștigător de Grammy, THE HEIST, într-un fenomen global în curs de desfășurare. De asemenea, a pus bazele apariției lui Dalton ca artist în sine. Seria impresionantă de momente importante din cariera lui RAY DALTON a început cu succesul Billboard No.1 „Can’t Hold Us”. Pe lângă două nominalizări la Grammy, colaborarea cu starul rap Macklemore i-a adus o piesă certitficată cu mai multe discuri de platina și două premii MTV – și de atunci este pregătit pentru succes. Hitul recent al lui Ray, „Manila”, feat. Alvaro Soler a fost redat la radioul german în toamnă, a ajuns pe locul 8 la Apple Music, a ajuns în Top 25 pe Spotify Germania, și-a asigurat locul 1 în difuzare în Elveția și Austria și a fost certificat cu discul de aur în ambele țări. Nu e de mirare că concurenții sezonului curent „The Voice Kids Germany” au fost încântați când a surprins echipa antrenorului Alvaro Soler ca antrenor secundar la sfârșitul lunii aprilie – cu puțin timp înainte de lansarea noului său single solo. Cel mai recent single al său „The Best Is Yet To Come” tocmai a intrat recent în top 20 la radio din Germania.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *