Festival National de Dans StuDance
2023-12-07 13:22:42

Casa de Cultură a Studenților este un hub cultural vibrant, dedicat promovării și dezvoltării talentelor artistice în rândul studenților și al comunității si găzduiește cu mândrie, a V-a editie a Festivalului National de Dans “StuDance” Craiova, în data de 9 decembrie, ora 10.30  Peste 100 de studenti din centrele universitare Cluj-Napoca, Sibiu, Iași, Ploiești, Brașov și Craiova se întrec pentru trofeul festivalului.

Este un eveniment prin care se îmbina schimbul cultural si  experienta artistica intre tinerii dansatori din țara, care vor expune pe scena dansuri din genurile: contemporan, dans modern, street dance, open, fantezie coregrafica si inedit. Festivalul StuDance aduce în prim-plan energia și talentul dansatorilor din întreaga țară și promite să ofere o experiență vibrantă și memorabilă pentru toți iubitorii de dans.

Gala de premiere va avea loc sambata, 9 decembrie, orele 18.30, pe scena Targului de Craciun din Piata Fratii Buzesti. Festivitatea va incepe cu un moment special pregatit de studentii trupei Atlantis din cadrul Casei de Cultura a Studentilor Ploiesti, castigatorii trofeului editiei a IV-a.

Festivalul “StuDance” se desfasoara sub egida Ministerul Familiei, Tineretului și Egalitătii de Șanse  prin Casa de Cultură a Studenților   și își propune să susțină și să promoveze talentul emergent în arta dansului, oferind o platformă vitală pentru exprimarea creativă a studenților și a tinerilor artiști.

Detalii despre Eveniment:

  • Data: 09.12.2023
  • Locație: Casa de Cultura a Studentilor Craiova
  • Intrare liberă
  • Ora 10 30

Vă așteptăm cu entuziasm să participați la acest eveniment cultural complex și inspirațional!

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *