FIFA face echipă cu Nicki Minaj, Maluma și Myriam Fares pentru Tukoh Taka
2022-11-20 22:57:35

FIFA face echipă cu Nicki Minaj, Maluma și Myriam Fares pentru “Tukoh Taka”. Melodia este cel mai nou single oficial de pe coloana sonoră oficială a Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022™ și primul imn oficial al FIFA Fan Festival™.

Despre colaborare, Maluma spune: „Sunt atât de fericit să fac parte din acest imn al Cupei Mondiale FIFA™! Mereu am visat la o astfel de oportunitate. Reprezentarea muzicii latine pe această piesă globală alături de artiști uimitori care cântă în engleză și arabă, duce cultura noastră la un alt nivel.”
Myriam Fares intervine, spunând: „Sunt atât de fericită că sunt aleasă de FIFA și Universal Arabic Music, reprezentată de Wassim ‘SAL’ Slaiby și Republic Records, pentru a interpreta piesa ‘Tukoh Taka’. „Tukoh Taka”, melodia la care am fost onorată să particip la compoziția, aranjamentul și coregrafia sa, m-a făcut și mai pasionată de ea, pe lângă faptul că lucrez alături de doi dintre artiștii mei internaționali preferați, Nicki Minaj și Maluma. Îmi doresc cu adevărat ca „Tukoh Taka” să transmită în întreaga lume cultura estică și muzica arabă.”

„Tukoh Taka” reunește trei superstaruri de renume mondial și face istorie ca „prima melodie pentru Cupa Mondială FIFA™ cu engleză, spaniolă și arabă”. Acest banger trans-continental prezintă o colaborare puternică între Nicki Minaj, Maluma și Myriam Fares. Piesa a fost produsă de Gordo, Play-N-Skillz și Massari. Pe 19 noiembrie, Maluma și Myriam Fares vor cânta melodia împreună live pentru prima dată la deschiderea FIFA Fan Festival™ de la Doha.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *