Fii Mai Bun – şi nu doar de Crăciun
2022-12-22 19:21:07

Chiar în prag de Crăciun, Andrei Bănuţă şi Alessandra lansează, pe YouTube, ,,Fii Mai Bun”, o piesă de sărbători cu un mesaj special. Aşa cum ne spun şi versurile, cei 2 artişti își doresc să aducă în casa fiecăruia dintre noi spiritul sărbătorilor, dorința de a fi mai buni și de a păstra acest sentiment pe parcursul întregului an.

 

„E o piesa draga noua. Ne-am dorit de mult să cântăm ceva împreună și ne-am gândit că ar fi drăguț ca prima noastră colaborare să fie despre cea mai frumoasă sărbătoare din an. Pe noi ne leagă o prietenie strânsă și veche, care ne-a transformat într-o familie. Sperăm din suflet ca mesajul piesei să ajungă la voi toți și nu uita … Fii mai bun mereu!”, Andrei Bănuţă.

 

Andrei Bănuţă este un cantăreţ şi compozitor român care reuşeşte să bucure oamenii cu muzica sa. Succesul său a venit odată cu lansarea piesei „De Atâtea Ori”, în colaborare cu Theo Rose, piesă care are peste 7.000.000 de vizualizări pe YouTube și peste 320.000 de streamuri pe Spotify. Ulterior, au urmat alte piese care au intrat în topuri și s-au auzit în playlisturile unora dintre cele mai mari radiouri din România. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără: „Numele Tău”, cu 1.500.000 de vizualizări pe YouTube, „Mon Ami”, cu peste 19.000.000 de vizualizări, „Pe Limba Ta”, cu peste 3.100.000 de vizualizări. Piesa „Mon Ami”, lansată în colaborare cu Serena, s-a aflat în Shazam pe locul 98 la nivel global și pe locul 1 în Kazakhstan și Armenia. Pe Spotify, „Mon Ami” are peste 6.000.000 de streamuri.

 

De asemnea, Andrei Bănuţă este cunoscut şi pe TikTok, acolo unde postează regulat video-uri cu sunete cunoscute sau cover-uri și nu numai.

 

Alessandra, o artistă la început de drum în industria muzicală românească, a reușit să atragă atenția oamenilor prin intermediul colaborărilor cu Bogdan de la Ploiești. Cea mai cunoscută piesă alături de Bogdan de la Ploiești este ,,Ti-as Da Stelele”, care până în prezent a stâns peste 21 de milioane de vizualizări pe YouTube. De asemnea, Alessandra este backing vocal, alături de Theo Rose și trupa sa. Pasiunea pentru muzică a devenit mai mare odată cu trecerea anilor, artista începând încă de la vârsta de 4 ani să cânte.

 

„Piesa asta a venit într-un fel special, a venit ca o surpriză. Ne-am strâns să scriem un colind pentru Andrei, să-l cânte singur. În dimineața următoare aveam să aflu că planul lui era altul, încă de la început, și mă bucur mult pentru ce a ieșit și că o cant împreună cu Andrei. E ceva frumos, venit din suflet, din iubire și recunoștință! Sărbători fericite tuturor!”, Alessandra.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *