FINNEAS a lansat single-ul Naked
2022-03-27 18:56:00

Muzicianul, compozitorul și producătorul, FINNEAS, revine cu prima sa melodie din 2022, „Naked”. Piesa este insotita de un videoclip muzical oficial, filmat în New York City și regizat de Sam Bennett.

FINNEAS a confirmat că va cânta în ambele weekenduri ale Coachella în acest an, atât ca artist solo, cât și cu Billie Eilish. Puteți urmări seturile solo ale lui FINNEAS duminică, 17 și 24 aprilie.
Toamna trecută, FINNEAS a primit nominalizări în toate cele patru categorii majore pentru cea de-a 64-a ediție anuală a Premiilor GRAMMY®, inclusiv Cel mai bun artist nou, precum și “Record of the Year”, “Album of the Year” și “Song of the Year” si a lucrat la albumul lui Billie Eilish „Happier Than Ever.” El a fost, de asemenea, nominalizat la premiul Oscar pentru munca sa la piesa tema a filmului James Bond – „No Time To Die”.

La începutul acestei luni, FINNEAS a dezvăluit o versiune acustică specială a piesei sale, „Medieval, care sărbătorește nominalizarea sa pentru cel mai bun artist nou la GRAMMY în acest an.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *