Fletcher a lansat albumul de debut Girl Of My Dreams
2022-09-16 15:00:41

Fletcher a lansat albumul de debut “Girl Of My Dreams”. Produs executiv de Malay (Frank Ocean, Lorde) – care a condus și filmul FLETCHER You ruined New York City for me și THE S(EX) TAPES, un EP din 2020 care a ajuns pe locul 1 pe iTunes în toate genurile – Girl Of My Dreams este un material intim, nefiltrat și fascinant despre auto-descoperire și transformare. După cum dezvăluie cântăreața/compozitoarea crescută în New Jersey, titlul albumului se referă la călătoria ei lungă și complicată către o adevărată acceptare de sine.

„Când mama mea era mai mică, visa o fată cu părul lung și negru, călare pe un cal, dar nu a putut vedea niciodată cum arată fața fetei”, spune FLETCHER. „Avea sentimentul că fata ar putea fi fiica pe care o va avea într-o zi, dar s-a dovedit că nu mă asemăn cu fata. Pentru mine, este o metaforă pentru a crește bizar într-un orășel conservator și a simți că nu sunt niciunul dintre lucrurile pe care oamenii le credeau sau sperau că voi fi. Dar, după atâția ani de a privi în afara mea, am ajuns în sfârșit la conștientizarea că fata visurilor mele sunt eu.”

Ultima piesă scrisă pentru “Girl Of My Dreams”, „Serial Heartbreaker” încapsulează perfect povestirea fără scuze a albumului, FLETCHER aruncând fără teamă o lumină strălucitoare asupra imperfecțiunilor. „Acea melodie a fost cea mai distractivă pe care am scris-o pentru album”, spune ea. „Am început să-mi revărs curajul despre motivul pentru care toate relațiile mele au eșuat și am continuat să împingem tempo-ul din ce în ce mai repede.” Creat cu Jenn Decilveo (Miley Cyrus, MARINA) și Malay, „Serial Heartbreaker” ajunge în cele din urmă ca o piesă frenetică de synth-pop.

Cu explorarea celor mai intense experiențe emoționale – dorința și obsesia, pierderea și trauma, durerea creșterii personale și puterea de auto-împlinire – Girl Of My Dreams include și single-uri lansate anterior, precum „Her Body Is Bible”. „Sting” și „Better Version”. O expresie brută a durerii de după despărțire, „Better Version” a avut premiera vinerea trecută și oferă ceea ce FLETCHER numește reversul „Becky’s So Hot” – un portret foarte agitat și exaltant despre pofta după noua iubită a fostului. Pe lângă faptul că a ajuns pe locul 3 în topul iTunes în toate genurile și a urcat în topul Billboard Hot Rock și Alternative Songs, „Becky’s So Hot” a câștigat aprecieri generoase de la oameni ca V Magazine, Billboard, Euphoria și Teen Vogue. Cu peste cinci milioane de stream-uri globale până în prezent, „Becky’s So Hot” este, de asemenea, însoțit de un videoclip asemănător unui peisaj de vis, cu Bella Thorne în rol principal.

Cunoscută pentru spectacolul ei live impresionant – cu aproape 100.000 de bilete vândute la nivel global în acest an – FLETCHER va pleca luna viitoare pentru turneul Girl Of My Dreams cu 25 de spectacole. Începând pe 10 octombrie la House of Blues Orlando, turneul din America de Nord va continua până pe 18 noiembrie la Hollywood Palladium din Los Angeles, cu opriri sold-out în locații legendare precum Hammerstein Ballroom din New York City.

Tracklist

Sting
Guess We Lied
Birthday Girl
Becky’s So Hot
Better Version
Conversations
Serial Heartbreaker
Her Body Is Bible
I Think I’m Growing?
Girl Of My Dreams
Holiday
I Love You, Bitch
For Cari

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *