FLETCHER a lansat single-ul Better Version
2022-09-10 19:48:32

FLETCHER a lansat single-ul „Better Version”. Este cea mai recentă lansare de pe albumul ei de debut, “Girl Of My Dreams”, care va fi lansat pe 16 septembrie prin Capitol Records. O expresie brută a durerii de după despărțire, „Better Version” oferă ceea ce FLETCHER se referă ca reversul „Becky’s So Hot” – single-ul de succes, care a ajuns recent pe locul 3 în topul iTunes în toate genurile.

În timp ce „Becky’s So Hot” oferă un portret emoționant al poftei iubire, „Better Version” se strecoară într-o dispoziție plină de dragoste, în timp ce FLETCHER explorează unul dintre cele mai devastatoare aspecte ale privirii pe cineva care trece mai departe. „Este o realitate tristă că, după ce o relație se termină, următoarea persoană va obține o versiune mai bună a ta: cu cât este mai evoluat, mai vindecat, cel care a rezolvat obiceiurile proaste sau problemele de comunicare”, spune FLETCHER. „Această melodie înseamnă că încerc să accept că altcineva va primi versiunea mai bună a fostului meu, iar altcineva va primi versiunea mai bună a mea.”

Ajuns la două zile după ce FLETCHER a interpretat „Becky’s So Hot” la „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, „Better Version” se concentrează pe lirismul sincer care a făcut-o una dintre cele mai convingătoare artiste tinere din lumea pop de astăzi. Cu lucrările sale de chitară și melodiile delicate de pian, piesa minunată, care se construiește lentă, prezintă, de asemenea, o performanță vocală deosebit de puternică de la FLETCHER. „Plângeam când am înregistrat demo-ul pentru ‘Better Version’ și am ajuns să păstrăm acea voce în loc să o re-decupăm”, își amintește ea. „Îmi place că am reușit să surprindem intenția pură a ceea ce am simțit când scriam acea melodie.”

Însoțit de un videoclip asemănător unui peisaj de vis, cu Bella Thorne în rol principal, „Becky’s So Hot” a fost lansat luna trecută și a adunat rapid peste cinci milioane de stream-uri globale. Pe lângă faptul că a urcat în topul Billboard Hot Rock și Alternative Songs, piesa a fost apreciată de la V Magazine, Billboard, Euphoria și Teen Vogue.

Produs de Malay/One Love, care a colaborat cu FLETCHER la single-ul său „Undrunk”, „Better Version” marchează continuarea recentului single al lui FLETCHER „Sting” (piesa captivantă de deschidere a Girl Of My Dreams). Lansat vinerea trecută, „Sting” a câștigat deja laude de la critici.

Alături de „Better Version”, „Sting” și „Becky’s So Hot”, Girl Of My Dreams prezintă și euforicul single „Her Body Is Bible”. Produs executiv de Malay (Frank Ocean, Lorde) – care a condus și filmul FLETCHER You ruined New York City for me și THE S(EX) TAPES, un EP din 2020 care a ajuns pe locul 1 pe iTunes în toate genurile – Girl Of My Dreams dezvăluie lumea ei interioară mai neînfricat decât oricând, documentând experiențele profund transformatoare în drumul ei către auto-descoperire.

Cunoscută pentru spectacolul ei live magnetic – cu aproape 100.000 de bilete vândute la nivel global în acest an – FLETCHER va pleca luna viitoare pentru turneul Girl Of My Dreams cu 25 de spectacole. Începând pe 10 octombrie la House of Blues Orlando și va continua până pe 18 noiembrie la Hollywood Palladium din Los Angeles, cu opriri sold-out în locații legendare precum Hammerstein Ballroom din New York City.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *