FLETCHER a lansat single-ul "Eras Of Us"
2023-12-17 20:53:23

FLETCHER a lansat single-ul “Eras Of Us”, prima ei lansare de la albumul ei de debut din 2022, Girl Of My Dreams, care a intrat pe locul 15 în Billboard 200.

FLETCHER a început 2023 cu show live alături de Miley Cyrus la „Petrecerea de Anul Nou” de la NBC, a câștigat Premiul GLAAD Media 2023 pentru artist muzical remarcabil și a strâns nominalizări de la MTV Video Music Awards și MTV Europe Music Awards.
De la sosirea Girl Of My Dreams, FLETCHER a epuizat turneele principale în America de Nord și Europa și își va începe turneul global din Marea Britanie, Europa și Australia în această primăvară, cu spectacole la Lollapalooza America de Sud în Brazilia, Chile și Argentina.

Coprodusă și co-scrisă cu colaboratorii frecventi Jennifer Decilveo, Tim Sommers și Jeremy Dussolliet, „Eras Of Us” stabilește compoziția cinematografică, dar viscerală a lui FLETCHER, punând în evidență vocea ei mereu captivantă.

Regizat de Alexandre Moors (Miley Cyrus, Kendrick Lamar), videoclipul pentru „Eras Of Us” o urmărește pe FLETCHER în timp ce rătăcește pe străzile pustii ale Parisului la sfârșitul unei nopți lungi. În timp ce parcurge drumul lung înapoi la hotel – și încearcă să estompeze amintirile vii din trecutul ei – FLETCHER se bucură de atmosfera sufocantă din Pigalle (cartierul roșu din Paris), zăbovește pe un peron de metrou singuratic și salută noua zi.

Lansat în septembrie 2022, Girl Of My Dreams a debutat pe locul 15 în Billboard 200, alimentat parțial de succesul spectaculos al „Becky’s So Hot”. Pe lângă faptul că a câștigat laude de la Vulture, Rolling Stone, Billboard, V Magazine, Consequence și multe altele, în timp ce muzica ei  a adunat peste 2 stream-uri de fluxuri combinate în întreaga lume.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *