Fletcher a lansat single-ul Sting
2022-09-04 20:44:14

Fletcher a lansat single-ul “Sting”, a treia piesă de pe albumul de debut foarte așteptat, “Girl Of My Dreams”. Proiectul va fi lansat prin Capitol Records pe 16 septembrie, fiind o privire de aproape asupra momentelor de durere, de triumf și de experiențe profund transformatoare în drumul ei către auto-descoperire.

FLETCHER spune: „Atât de mult din munca mea anterioară s-a concentrat pe alți oameni și pe relațiile mele: toți oamenii care mi-au frânt inima, toate inimile pe care le-am sfâșiat. „Pentru albumul meu de debut, mi s-a părut corect să fac o aprofundare în auto-explorare și în toate fațetele diferite care compun cine sunt. Am vrut să fie cea mai sinceră, crudă și completă reprezentare a persoanei care am fost întotdeauna. A fost nevoie de mult timp și de multă reflecție pentru a crea o astfel de lucrare, dar pentru mine este important ca muzica mea să provină direct din experiența trăită.”

Cântăreața/compozitoarea pop apreciată de critici a împărtășit recent noul ei single, „Becky’s So Hot”. Cântecul a ajuns pe locul 3 în topul iTunes în toate genurile, a fost popular pe Genius și Twitter și a strâns deja peste 5 milioane de stream-uri la nivel global. Piesa a fost lăudată de Revista V, Billboard, Teen Vogue și Euphoria. „Becky’s So Hot” sosește ca urmare a piesei din iunie „Her Body Is Bible”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *