Fletcher a lansat single-ul Suckerpunch
2022-11-05 21:31:43

Fletcher a lansat single-ul “Suckerpunch”. O explozie superbă de euforie, „Suckerpunch” apare în ediția deluxe a aclamatului ei album de debut Girl Of My Dreams, care va fi lansat pe 18 noiembrie.
Una dintre cele patru melodii noi prezentate în versiunea deluxe a lui Girl Of My Dreams, „Suckerpunch” sosește în timp ce FLETCHER continuă cu turneul ei sold-out Girl Of My Dreams (un turneu de 25 de date din America de Nord, care se încheie pe 18 noiembrie la Hollywood Palladium din Los Angeles). Pe măsură ce pictograma ciudată care distruge granițele își continuă ascensiunea fulgerătoare, FLETCHER va apărea și ca ea însăși în viitorul și foarte așteptatul sezon al treilea al The L Word: Generation Q pe Showtime.

FLETCHER a colaborat cu creatorii de hituri din spatele piesei „Glimpse of Us”, de la Joji, Riley și Connor McDonough, la „Suckerpunch”.

Piesa întruchipează pe deplin echilibrul unic de vulnerabilitate și putere care face ca muzica lui FLETCHER să fie atât de captivantă. Cu ritmurile sale și tonurile sale de chitară de vis, piesa o găsește pe FLETCHER detaliând goana pură a infatuării instantanee. Construită pe o performanță vocală fără efort, „Suckerpunch” se potrivește perfect pe Girl Of My Dreams, un album adânc înrădăcinat în povestirea sinceră a lui FLETCHER și în explorarea de sine.

Lansat în septembrie, Girl Of My Dreams a câștigat imediat laude masive de la Rolling Stone, Vulture, Consequence și multe alte publicații.

Produs executiv de Malay (Frank Ocean, Lorde) – care a lucrat și pentru FLETCHER You ruined New York City for me și THE S(EX) TAPES, un EP din 2020 care a ajuns pe locul 1 pe iTunes în toate genurile – Girl Of My Dreams include Hitul de succes al lui FLETCHER, „Becky’s So Hot” (o piesă foarte agitată, care a ajuns pe locul 3 în topul iTunes pentru toate genurile și a ajuns în topul Billboard Hot Rock și Alternative Songs). Un document nefiltrat și la nesfârșit fascinant de auto-descoperire și transformare, albumul conține și single-uri de succes precum „Her Body Is Bible”, „Sting”, „Better Version” și „Serial Heartbreaker”.

Tracklist for FLETCHER’s Girl Of My Dreams (Deluxe)

20 Something
I Think I’m Growing?
Girl Of My Dreams
Healing
Suckerpunch
Birthday Girl
Better Version
Sting
Becky’s So Hot
Conversations
Guess We Lied…
Serial Heartbreaker
Holiday
Her Body Is Bible
I Love You, Bitch
For Cari
Track 17

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *