Fletcher lanseaza o noua versiune a piesei „Bitter", in colaborare cu Trevor Daniel
2020-09-25 17:23:43

Daca in luna mai a acestui an, frumoasa artista Fletcher colabora Kito pentru single-ul „Bitter”, la cateva luni distanta artistul lanseaza versiunea piesei alaturi de Trevor Daniel.

Versiunea originala a adunat peste 30 milioane de ascultari pe platformele de streaming. Piesa a fost produsa in timpul carantinei, prin telefon, si este compusa de catre Fletcher, Kito si Mary Weitz, in urma cu cateva luni.

Track-ul „Bitter” este lansat dupa EP-ul de debut a lui Fletcher – „you ruined new york city for me”, care a inclus si super-hitul „Undrunk”, care a stat timp de cateva saptamani in topul Billboard Hot 100 si a ajuns pe primul loc in topul Spotify Viral.

Recent, Fletcher a colaborat cu Niall Horan pentru o versiune cover a piesei „Lover”, de la Taylor Swift, care a starnit numeroase reactii pozitive din partea presei, dar si din partea lui Taylor.

Originara din New Jersey, unde si-a cultivat pasiunea pentru muzica, Fletcher a absolvit Institutul de Muzica Clive Davis din New York. Pana in prezent, Fletcher are peste 500.000.000 de ascultari pe streaming pentru piesele lansate, iar de-a lungul timpului a fost invitata pe scenele unor festivaluri importante din lume precum The iHeartRadio Music Festival, Lollapalooza, Bonnaroo, Life is Beautiful etc.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *