Florin Ristei aniverseaza ziua sa de nastere cu lansarea piesei Timpul vindeca totul
2023-08-29 18:57:53

Anul acesta, Florin Ristei marchează ziua sa de naștere cu o surpriză pentru fanii săi: lansarea oficială a piesei “Timpul vindecă totul”.

Florin Ristei vine anul aceste cu un cadou special de ziua lui: lansarea mult așteptată a piesei “Timpul vindecă totul”. Piesa are deja succes, având un debut impresionant. A fost cântată în premieră, acum 7 luni, la un concert live alături de FREESTAY și Orchestra Simfonică București, în fața a peste 4.000 de fani entuziaști la Sala Palatului.

Cu versuri sincere și o melodie care îmbină nostalgiile pentru trecut cu optimismul pentru viitor, “Timpul vindecă totul” a adunat peste 350.000 de vizualizări și era o piesă așteptată de urmăritorii artistului.

De ziua de naștere a artistului, această lansare devine și mai specială, oferind fanilor ocazia de a se bucura atât de o nouă lansare, cât și de a sărbători alături de el.

Piesa este acum disponibilă pe principalele platforme de streaming.

 

Despre Florin Ristei

Călătoria muzicală a lui Florin Ristei a început în copilărie când a devenit rapid remarcat ca vocalist principal al trupei Amici, cunoscută pentru hitul “Dana”, o melodie populară din anii 2000. Talentul său a atras atenția întregii țări când a câștigat al treilea sezon al competiției de talente “X Factor” România, în 2013. În 2020, Ristei a devenit membru al juriului celui de-al nouălea sezon al emisiunii “X Factor” România, devenind astfel primul câștigător X Factor care ulterior a devenit jurat în show.

De-a lungul carierei sale, Florin Ristei a lansat numeroase single-uri de succes și a colaborat cu artiști de marcă, inclusiv Vescan (“Las-o…” cu 49 de milioane de vizualizări), Andra (“Între noi nu mai e nimic” cu 21 de milioane de vizualizări) și What’s UP (“Facem ce vrem” cu 2,5 milioane de vizualizări). Muzica sa captivează constant audiența, acumulând zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și pe platformele de streaming, stabilindu-l ca unul dintre cei mai iubiți și urmăriți artiști din România.

Pe lângă cariera sa muzicală, Florin Ristei și-a lăsat amprenta și în lumea televiziunii. El a devenit un favorit al fanilor în reality-show-ul competițional “Asia Express”, unde a participat în al treilea sezon. În prezent, poate fi văzut ca prezentator la emisiunea “Neața cu Răzvan și Dani” de pe Antena 1.

Recunoscut pentru talentul și contribuțiile sale, Florin Ristei a fost nominalizat și a câștigat mai multe premii muzicale prestigioase. Printre distincții se numără Premiul Publicului pentru “Artistul Anului” și “Cea mai bună emisiune TV” la Radio ZU Awards (2019), Premiul Publicului pentru “Cântecul Anului” pentru “Lasă-mă să beau” la Media Music Awards (2018), și Premiul Publicului pentru “Cel mai bun prezentator TV” pentru emisiunea “Xtra Night Show” la Romanian Television Industry Awards (2017), printre altele.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *