Fly Project lanseaza superhitul Raisa intr-o noua versiune 
2022-06-23 16:35:28

Piesele Fly Project sunt iubite în toată lumea, strâng miliarde de vizualizări și sute de mii de aprecieri pe social media, iar publicul le cântă și le pune la petreceri și după ani buni de la momentul lansării.

Raisa, superhitul FLY PROJECT care a schimbat muzica românească în anul 2005, se aude și astazi în cluburile din țară, dând tonul distracției și fiind în atenția celor mai importanți remixeri și DJ din România.

„Acum 17 ani piesa asta a schimbat muzica în România, sunt onorat și fericit că oamenii o iubesc și acum la fel de mult, așa ca am decis să o relansăm în 2022, cu un sound actual, dupa ce oamenii o cereau efectiv peste tot. Primesc sute de filmulețe și mesaje zilnic despre această piesă, este la fiecare petrecere de absolvire, nuntă sau orice altă adunare între prieteni, iar pentru mine asta înseamnă că nimic din tot ce am făcut de când există Fly Project nu a fost fără rost.

Alături de echipa mea, am făcut aceasta versiune pentru concertele Fly Project, iar oamenii au început să îmi scrie peste tot de unde pot să o descarce, să o asculte, așa că de azi o găsiți pe YouTube și pe toate celelalte platforme muzicale”, spune Tudor.

Remake-ul Raisa 2022 este făcut de Tudor Ionescu, alături de Alin Onoiu (SMAX) și Andre Rizo.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *