FORTELLA a lansat piesa Get Up Off The Floor
2022-09-03 12:14:57

FORTELLA a lansat piesa “Get Up Off The Floor”. Originară din Norvegia, FORTELLA a locuit deasupra unui club de noapte din Londra și a decis să-l studieze. Inspirată de DJ-ul și producătorul britanic Hannah Wants, care domina mulțimea cu platanele ei, artista a știut imediat că asta este exact ceea ce trebuia să facă. Chiar acolo și atunci, la acel club subteran intim, în mijlocul strălucirii luminilor, a pulsului basului din difuzoare și a transpirației care curge din tavan, aici s-a născut FORTELLA.

FORTELLA este o bijuterie și o adevărată raritate în universul EDM: O stea în devenire pe o scenă dominată în mare parte de bărbați, ea are misiunea de a-i face pe alții să danseze.

Proaspăt semnată cu casa de discuri Virgin Records Germany, tânărul DJ – care locuiește pe o barcă din Londra, unde își înregistrează și seturile live fascinante – și-a unit forțele cu duo-ul de producători Laconic pentru primul ei single oficial „Get Up Off The Floor”, despre care FORTELLA spune: „Această melodie a ieșit din niște vremuri întunecate. Parcă ar fi acoperit de cicatrici și vânătăi, dar spune „Nu lăsa nimic să te tragă în jos””. Începând cu o voce melodică și apoi lansând instantaneu un ritm house captivant, piesa radiază exact tipul de putere de care este nevoie pentru a te ridica și a continua, chiar și atunci când vremurile devin grele. Piesa este un memento că viața merită trăită. Studiile timpurii au arătat că a nu dansa pe această piesă pare a fi uman imposibil.

„Get Up Off The Floor” de la FORTELLA este atrăgător, puternic și înălțător.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *