FOTO | O CUNOSCUTA CANTAREATA si-a cunoscut viitorul sot la... MANASTIRE! "A fost dragoste la prima vedere" - Povestea lor de dragoste pare desprinsa din filme!
2016-03-15 20:13:43

Pentru cantareata Andreea Florentina Ispas, cunoscuta cu numele de scena Yamira, se pare ca bat clopotele de nunta. Cantareata se iubeste de opt ani de zile cu Mihai Save, un cunoscut afacerist. Povestea lor de dragoste pare desprinsa din filme, mai ales ca cei doi s-au cunoscut la… manastire.

Despre momentul cand s-au cunoscut, artista are amintiri placute, mai ales ca scanteia s-a aprins imediat. Se pare ca pentru cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar faptul ca s-au cunoscut la manastire i-a unit si mai mult. “M-am intalnit cu Mihai in curtea Manastirii Ghighiu din Prahova cand eram in campanie electorala. In prima saptamana am ajuns la Manastire si m-am rugat la icoana Facatoare de Minuni Maica Domnului Siriaca pentru o relatie serioasa. In a doua saptamana in curtea Manastirii ne-am intalnit si a fost dragoste la prima vedere. Nu mi-am dat seama la inceput ca dorinta mi s-a indeplinit pana cand am vazut ca lucrurile o iau in serios. Si m-am amuzat cand am realizat ca este exact cum mi-am dorit, cu excepia faptului ca este blond si nu brunet”, povesteste frumoasa cantareata.

Ca in orice relatie exista urcursuri si coborasuri, asa a fost si in cazul celor doi. In cei opt ani de relatie au fost si despartiti, insa destinul i-a adus din nou impreuna. “Este un lucru foarte frumos pentru ca am crescut impreuna. Eram amandoi in facultate. Ca fiecare relatie am avut urcusuri si coborasuri, dar nu am renuntat unul la celalalt. Am fost despartiti la un moment dat, eu am fost cu un alt baiat, dar nu l-am putut uita pe Mihai. Cu tipul cu care am fost atunci plecasem la mare in Bulgaria. Cand m-am intors in tara imi era inca foarte rau si aveam insolatie. In loc sa il sun pe acel baiat sa vina la spital, l-am sunat pe Mihai. Si…ne-am impacat. Nu puteam sta unul fara celalat”, spune artista.

Pe 25 Septembrie 2016 cei doi isi vor unii destinele, cu o zi inaintea zilei de nastere a artistei: “In aceasta toamna ne vom casatori in Bucuresti la Le Chateau. Am mari emotii. Deja am inceput pregatirile si speram ca totul va iesi asa cum ne dorim”, ne-a dezvaluit Yamira.

Cat despre cariera ei, Yamira a lansat recent un nou single si videoclip pentru “Tortura”, o piesa produsa de Mellina (intrepreta hit-ului “Poza de album” ft. Vescan). Yamira este în lumea showbiz-ului înca de la vârsta de 7 ani. A studiat canto, dansul modern si cel clasic iar în prezent detine o agentie de modele si hostess. Si-a facut debutul in muzica, in 2015, alaturi de Mattyas, cu piesa “Waterfalls”.

Va invit cu drag sa-l vedeti pe viitorul sot al frumoasei artiste, Mihai, dupa care sa dam impreuna play celui mai recent clip al ei, “Tortura”. Pareri?

Link youtube “Tortura” – https://www.youtube.com/watch?v=cSJ_-13-eVI&feature=youtu.be

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *