Francis On My Mind a lansat piesa Energy
2023-05-13 19:15:23

Francis On My Mind a lansat “Energy”, o explorare a puterii interioare care ne încarcă și ne motivează să mergem mai departe în viață.

Produs de NOEP și scris în timpul unei sesiuni in Viena cu ajutorul talentatei Nina Jukic, single-ul „Energy” este combinația perfectă de beat-uri captivante și versuri electrizante.

Acest nou single este o completare excelentă la discografia în creștere a lui Francis On My Mind, fiind melodia perfectă pentru oricine dorește să facă față oricăror provocări.
Producția lui NOEP pe această piesă capteaza perfect energia și vibrația stilului unic al lui Francis On My Mind.
NOEP, care a produs muzică pentru unele dintre cele mai mari nume din muzica pop estonă, și-a adus sunetul marca „Energy”, infuzând piesa cu amestecul său distinctiv de elemente electronice și acustice. Nina Jukic, o compozitoare din Viena, a contribuit cu talentul de scris la proiect, ajutând la crearea unui cântec care este atât înălțător, cât și introspectiv.

Artista a cunoscut deja succesul, mai ales după ce cântecul „Swimming Pools” a fost inclus pe coloana sonoră a serialului american „The Summer I Turned Pretty” și a ajuns la 1.7 milioane de ascultări pe Spotify. Francis On My Mind lanseaza melodii pop perfecte de la sfârșitul anului 2019. În 2021, Francis On My Mind și-a început aventura internațională odată cu lansarea single-ului ei, „Circle of Love”, care a fost ales drept Focus Track in Europa. Piesa a fost inclusă în „New Music Friday” și a fost selectată să reprezinte România pentru campania Samsung Music Galaxy. Acest single a fost urmat de lansarea „Swimming Pools”, remixat de Wankelmut și sincronizat în serialul produs de Amazon Prime – „The Summer I Turned Pretty” și „The End”, care a fost scrisă și produsa de Francis On My Mind, împreună cu Andreas Soderlund și Martin Eden (Bjork, Tom Grennan), la Stockholm. De atunci pana in prezent, Francis On My Mind a cucerit publicul cu melodii ca „Speed Of Light”, “Functional Kind Of Love”, “Cloudberries”, “One Last Time” sau “I’m Alright”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *