Francis On My Mind colaboreaza cu Henri Purnell pentru primul remix al piesei "Circle Of Love"
2021-07-13 19:48:55

Pe 21 mai, Francis On My Mind a lansat single-ul „Circle Of Love”. Piesa este compusa de catre Yin Creatif, mixata de Martin Eden (Bjork, Tom Greennan) și masterizata de Hans Philipp Graf (Sophie și The Giants) si vorbește despre numeroasele forme ale iubirii, despre momentele in care te simți învins, amenințat sau neputincios. Dar, indiferent de toate, dragostea este și va fi întotdeauna frenetică, ne va ține mereu în viață și ne dorim mai mult.

Melodia a atras atenția mai multor teritorii, marcând noua playlist-uri New Music Friday, in tari precum Germania, Suedia, Norvegia, Finlanda, Polonia, România.
Acum, la inceputul lunii iulie, Francis On My Mind lanseaza remixul track-ului “Circle Of Love”, realizat de catre Henri Purnell.

Henri Purnell este un producator stabilit in Germania, care isi propune ca prin muzica sa ajunga la cat mai multi oameni si să încerce să-i faca fericiți cu melodiile sale. Muzica lui Henri Purnell este serotonină pură, iar milioane de ascultători de pe Spotify s-au îndrăgostit deja de asta.

Piesele sale „Getaway”, „Feel It Still” sau „Can You Hear Me” transmit o energie nefiltrată, euforică, care modelează atitudinea și munca tânărului din München, care a fost inspirat de artiști precum Martin Garrix și Avicii. „Încerc mereu să fac melodiile mele mai „fericite”, sa reflecte personalitatea mea”, explică el. „Sunt o persoană foarte pozitivă și încerc să răspândesc această pozitivitate prin muzică.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *