Francis On My Mind lanseaza Circle of Love - The Circle Sessions
2021-06-15 16:41:40

Francis On My Mind a lansat o versiune acustica a celui mai recent single al sau, Circle of Love. Aceasta a fost filmata la Stockholm, pe 14 aprilie 2021, si face parte din conceptul The Circle° Sessions.

Versiunea originala a single-ului “Circle of Love” a fost lansat pe 21 iunie, in 31 de teritorii din intreaga lume, reusind sa intre in cele mai mari playlisturi Spotify (New Music Friday) din zece tari: Germania, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Rusia, Polonia, India, Elvetia si, desigur, Romania.

The Circle° Sessions este un proiect live international, unic prin structura sa, care evidentiaza unele dintre cele mai interesante talente de pretutindeni. Avand la baza ideea crearii unui set-up unic, in locatii cat mai neconventionale,  filmarile live sunt gandite 360°.

Editia din acest an The Circle° Sessions a avut loc in Suedia, la Stockholm, in perioada 13-17 aprilie, iar Francis On My Mind a fost singura artista din afara Scandinaviei ce a fost invitata sa participe. Printre ceilalti performeri invitati s-au numarat: Agnes, Jada, Isac Elliot.

The Circle° Sessions a avut, de-a lungul vremii, o serie de artisti internationali de top, printre care: Zoe Wees, Michael Kiwanuka, Hozier, Yungblud etc.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *