Francis On My Mind lansează EP-ul „Chandelier Live Session"
2023-10-13 19:20:30

Francis On My Mind lansează EP-ul „Chandelier Live Session” unde prezintă varianta live a unora dintre cele mai cunoscute piese ale sale.

În cadrul EP-ului Francis On My Mind lansează variante live pentru piesele „Cloudberries”, „Are You Happy?”, „I m Alright”, single-ul care a devenit coloana sonoră a campaniei globale HBO MAX – „Get Max with Xfinity” și cea mai recentă piesă „This Is My Time”, care a fost aleasă track-ul săptămânii la nivel european în cadrul Universal Music Group, în săptămâna în care s-a lansat. În plus, piesa „This Is My Time” a depășit peste 22 de mii de creații pe platforma TikTok și este într-o continuă creștere.

Materialul video al live session-ului o surprinde pe Francis On My Mind în studio, alături de trupa sa, iar pentru filmare, Francis a lucrat împreună cu Codruța Corocea – DOP și Cristina Popa – Edit.

Originară din Onești, România, locul nașterii Nadiei Comăneci sau al Loredanei Groza, Francis On My Mind a început să cânte de la o vârstă fragedă. Observând talentul ei și potențialul, părinții ei au început să o înscrie la concursuri muzicale. La doar 16 ani, ea s-a lansat cu „On My Mind”, o explorare fascinantă și eterică a iubirii adolescentine. Odiseea ei muzicală a continuat cu o paletă de single-uri de succes, deoarece sound-ul ei, personajul și versurile au arătat o artistă într-o continuă evoluție, precum și un talent inconfundabil în a crea cântece memorabile, cu o povestire impecabilă.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *