Francis On My Mind lansează „Swimming Pools" (Wankelmut Remix)
2021-08-23 18:43:53

După ce a lansat single-ul „Swimming Pools” la sfârșitul lunii iulie, Francis On My Mind revine cu un remix internațional al piesei, realizat de DJ-ul și producătorul de muzică electro german, Wankelmut. Remixul piesei este ideal pentru ultimele zile de vară, petrecute pe plajă, de dimineață până seara, și induce o stare de bine, permițându-ne să visăm în continuare la zilele toride de vară petrecute la piscină, chiar și după ce anotimpul s-a scurs.

Piesa „Swimming Pools” a fost compusă de Larzz Principato, Tiina Vainikainen, Allie Crystal, Stavros Tsarouhas / Nahuel Franco si evidentiază ideea că vara este păstrată mereu în sufletul oricărei persoane care o iubeşte. Remixul vine însoțit și de un clip muzical, regizat de Blaziny, plin de culoare, savoare și aventură. Francis On My Mind este înfățișată în prim-plan alături de mai multe persoane, bucurându-se de razele mângâietoare ale soarelui și răcorindu-se în piscină.

Vara este anotimpul preferat a lui Francis On My Mind. De aceea, nu este de mirare că artista a lansat anul trecut piesa „Summer”, iar vara aceasta artista a revenit cu o nouă melodie solară, potrivită sezonului în care ne aflăm – „Swimming Pools”. posibilitățile pe care le pot aduce”(Francis On My Mind).

Aventura internațională a lui Francis a început cu prima ei piesă aleasă CE Focus Track, “Circle of Love”. A fost inclusă in cele mai importante playlisturi de pe platformele de streaming. In plus, recent, Francis On My Mind a fost selectata pentru a reprezenta România în campania Samsung Music Galaxy Thursday.

Muzica lui Francis On My Mind îşi propune să fuzioneze ritmurile pop cu influenţele anilor ’80, alaturi de vibraţii electro.
Francis On My Mind este printre primele artiste adolescente care abordeaza acest gen în Romania. Cu amestecul sau de romantism cu muzica electro-pop, Francis On My Mind este, cu siguranta, un nume ce va atrage atentia celor pasionati de muzica izvorata din suflet, mai ales datorita faptului ca tanara artista compune muzica si studiaza pianul.
Primele sale piese, “On My Mind”, “Never Be The Same”, “Summer” au fost ascultate pe platformele de streaming din tari precum Polonia, Germania, Suedia, Danemarca, Norvegia si SUA, intrand in unele dintre cele mai mari playlisturi ale genului muzical.

Wankelmut este un DJ și producător de muzică electro, stabilit în Berlin. Acesta a devenit cunoscut în urma remixului hit-ului „One Day / Reckoning Song (Wankelmut Remix)”. Acest remix a devenit unul dintre cele mai mari hit-uri din 2012, ajungând pe prima poziție în mai multe topuri din Europa, inclusive Germania. Tot în 2012, remixul lui Wankelmut a fost nominalizat pentru „Best Single” la premiile 1 Live Krone, iar în 2013, a fost nominalizer „Hit of the Year (national and international)” la premiile ECHO Awards. Între timp, acesta a lansat remixul piesei „Jungle”, a Emmei Louise, sub titlul „My Head Is A Jungle”, marcând astfel prima lui lansare solo.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *