Franny revine cu un nou single - Recunosc
2018-10-31 23:30:07

Piesa s-a conturat in jurul ideii de gelozie, pornind de la o dezbatere deja clasica: “Exista prietenie intre doua persoane de sex opus?”. “Recunosc” a fost compusa in studio-urile Roton alaturi de Cristian Eberhard, producatorul cu care artista a mai colaborat pe single-urile “Halucinogen” si “Drama Queen”.

” Am compus piesa «Recunosc» gandindu-ma si luand parte la multe discutii in cadrul carora intrebarea de baza era “exista cu adevarat prietenie intre 2 persoane de sex opus fara sa intervina alt gen de sentimente?” .Pornind de la aceasta idee, am transformat totul intr-o poveste in care sunt sigura ca se pot regasi asa-zisii “gelosi asumati” . «Recunosc» este o piesa foarte draga mie, o piesa conturata in jurul unei intrebari, a carui raspuns il astept si din partea ascultatorilor.” -Franny

Franny este o tanara artista din Bucuresti, care si-a descoperit pasiunea pentru muz! ica la varsta de 6 ani, atunci cand a inceput sa studieze pianul. Fiind convinsa inca de cand era copil ca doreste sa urmeze o cariera in muzica, a luat totul cat se poate de in serios, iar in prezent este stundenta in anul 4 la Universitatea Națională de Muzică București, sectia Compozitie Pop. De asemenea, Franny este vocal-coach si profesoara de pian in cadrul unei scoli private din Bucuresti.

Franny nu este straina scenei, avand primele reprezentatii la o varsta foarte frageda. De atunci, artista se bucura de o serie de premii nationale si internationale la concursuri de pian printre care Premiul la Concursul International Jeunesse Musicales din cadrul EuropaFest.

Artista a debutat in primavara acestui an cu single-ul “Halucinogen”, urmata de “Drama Queen”, o colaborare cu Kovia.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *