Freya Ridings a lansat albumul Blood Orange
2023-04-29 22:26:54

Freya Ridings a lansat albmul “Blood Orange”. Până în prezent, Freya Ridings a stabilit platforma ideală pentru a lansa următorul proiect. Primul ei single din 2023, „Weekends”, s-a dovedit a fi unul dintre cele mai mari hit-uri ale ei până în present.
Piesele ulterioare „Face In The Crowd”, „Can I Jump?” și „Perfect” au continuat să câștige noi fani și să reia legătura cu cei existenți, iar profilul ei a fost îmbunătățit și mai mult prin anunțarea planurilor live, inclusiv The Coronation Concert, Glastonbury și al turneului din toamnă.

Acum, a sosit, în sfârșit, ziua când Freya își lansează al doilea album „Blood Orange”. Materialul apare alături de noul său single „I Feel Love”. Freya spune: „Lucrul pe care mi-am dorit cu adevărat să-l fac cu acest album a fost să spun lucrurile pe care chiar m-am chinuit să le spun. Alege lucrurile pe care, de fapt, fizic nu le-aș putea spune oamenilor, și scriu despre ele și cânt despre ele. Acesta a fost adevărul cu „Blood Orange”: să mă sperii cu cât de sincere ar putea fi aceste melodii.”

O ascultare a albumului dezvăluie cât de mult a fost Freya dispusă să-și deschidă inima în timp ce a creat cele 14 melodii. Este un album format din două jumătăți: 18 luni ale lui Freya pierdute în adâncul durerii și al singurătății și apoi alte 18 luni în care iese mai fericită ca niciodată. Stările de spirit sunt atât amare, cât și dulci, cântecele care se întind de la reflexive și intime la vesele și incluzive.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *