Friday Raggaeton continuă! Mr. VIK lansează Amargo
2021-12-10 17:59:00

Așa cum ne-am obișnuit, și vinerea aceasta avem o surpriză fierbinte care vine de la Mr. VIK în plină lună decembrie. Artistul lansează piesa “Amargo” din proiectul “Friday Raggaeton”, în colaborare cu Sprint Music.

Dacă e vineri este Friday Raggaeton iar Mr. VIK lansează azi “Amargo”! Mr. VIK nu se dezminte! Nouă piesă “tratează” suflete rănite și e un mix între agonie și extaz.
“Amargo” înseamnă “Amar” și te duce cu gândul la amarul unei iubiri neîmplinite, atunci când nu mai simți nimic pentru cel cu care erai. Ideea e că atunci când cazi, întotdeauna se deschid ferestre și ai de unde alege. Chiar dacă la un moment dat nu mai simți iubirea celui care ți-a oferit-o din toată inima, există alte posibilități și poți să găsești pe altcineva. Încercăm să acoperim toate subiectele posibile deși nu fac chiar toate parte din viața mea personală. Ne mai inspirăm și din viețile altora, avem de unde”, ne-a mărturisit Mr. VIK.

Artistul a filmat acest videoclip într-o nouă locație decât cele cu care ne-a obișnuit, adică în parcuri și pe alei. Dati Play la “Amargo” și așteptăm cu nerăbdare părerile voastre despre acest nou produs muzical.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *