Gabi Bagu lanseaza „Picatura de durere” si isi pune bucati din suflet pe muzica
2022-10-14 19:07:14

Gabi Bagu lansează „Picătura de durere”, vineri, 14 octombrie, o piesă plină de emoție, care surpinde un moment fragil al unei relații.

 

,,Picătura de durere” este povestea pe care o trăiește toată lumea, într-un anumit moment al vieții. Mai vulnerabil decât până acum, Gabi Bagu își pune sufletul pe tavă, iar sensibilitatea piesei este susținută și de prezența copiilor din cadrul Voltaj Academy, coordonați de Andreea Stoica.

 

„ Picătura de durere a început într-o dimineață, la ora 3, când fulgera, de unde și primul vers scris al piesei: A fulgerat, cred că erai tu. Am vrut să continui povestea în studiourile Mattman Music, împreună cu frații mei, pentru a o putea duce la un alt nivel și să fie plăcută de cât mai mulți dintre voi. Această piesă reprezintă mai multe bucăți din sufletul meu și-mi doresc ca toată lumea să-l vadă pe adevăratul Gabi, exact așa cum este el”, a povestit Gabi Bagu.

 

Gabi Bagu este un artist Mattman Music, care a ajuns la inimile multor oameni prin intermediul melodiilor sale, care s-au auzit la unele dintre cele mai mari radiouri din țară. Cea mai cunoscută piesă a artistului, „Nu Ești Tu”, a reușit să adune peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube și peste 322 de mii de streamuri pe Spotify.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *