Gabriel Cotabita revine astazi cu “De unde vine iubirea”.
2019-06-27 18:02:34

A doua piesa a artistului dupa despartirea de VH2, “De unde vine iubirea” a fost compusa de Iulian Vrabete, basistul trupei Holograf si un vechi prieten al artistului.

” Cu mare drag va prezint noua mea piesa. Se numeste «De unde vine iubirea» si este o piesa vesela, pozitiva, plina de iubire si de speranta.
Autorul este cel mai vechi prieten al meu, Iulian Vrabete (basistul trupei Holograf). El s-a ocupat si de text si de scenariu.
Inregistrarea piesei a fost emotionanta, m-am intalnit cu vechi colegi cu care am colaborat inca de pe vremea cand faceam parte din trupele Redivivus si Vodevil. Ne stim atat de bine incat piesa ne-a iesit din prima.
Pentru filmarea videoclipului am ales impreuna cu Gia Mura (location production) si cu Iulian doua locatii superbe. Prima se numeste Flavours in the Garden @ Clubul Diplomatic si a doua Hotel Lido By Phoenicia – hotel care si-a redeschis portile si si-a recapatat pozitia avuta cu ani in urma, aceea a unui hotel de lux.
In videoclip m-a onorat cu prezenta ei mereu incantatoare Dana Savuica, care alaturi de doi mai tineri colegi, Madalina Boroneant si Victor Bucur, au reusit sa ilustreze foarte bine ideea piesei – «….de unde nu stii, de unde nu crezi, de acolo apare iubirea si cand nu te astepti si nu mai crezi, vine dragostea ».

Eu sunt tare mandru de ceea ce a iesit si sper sa va placa si dumneavoastra. ” – Gabriel Cotabita

Unul dintre cei mai consacrati solisti si compozitori romani, Gabriel Cotabita a debutat in 1975 in muzica rock alaturi de grupul Redivivus, devenind in scurt timp o vedeta a genului. Au urmat recitale de exceptie pe scene importante din tara precum Festivalul de la Mamaia si Festivalul “Cerbul de aur”, ce i-au consolidat statutul in istoria muzicii din Romania.

In 2016, Gabriel Cotabita a primit Premiul de Excelenta Radio Romania la cea de-a XIV-a editie a Galei Premiilor Muzicale Radio România.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *