Gallello si Greylee isi unesc fortele pentru „Breakdown”, o piesa imbracata in determinare
2022-10-14 19:41:42

Gallello și Greylee lansează vineri, 14 octombrie, „Breakdown”, o piesă despre determinarea de a merge după propriile aspirații, în ciuda piedicilor care pot apărea și, mai mult, în ciuda tuturor persoanelor cu care te poți întâlni pe drumul pe care ai pornit.

 

O piesă vibrantă, care te poate transporta, printr-un simplu play, pe cele mai îndepărtate plaje. Când vremea de afară îți ia din determinarea pe care doar vara ți-o poate da, „Breakdown” vine și rezolvă această problemă printr-un sound de estival.

 

Cu ritmuri energice și versuri care transmit povești, „Breakdown” este genul de piesă care poate vorbi pentru fiecare dintre noi.

 

Gallello, pe numele real Giuseppe Gallello, este un DJ și producător italian, ale cărui piese energizante reușesc să atragă mii de oameni, ceea ce se traduce prin mii de streamuri pe Spotify.

 

Greylee este o artistă și compozitoare, în vârstă de 18 ani, care a crescut înconjurată de muzică. Cel mai personal proiect al artistei este „Diary entries”, o colecție de piese care vorbesc despre viața ei, cu toate secretele care o înconjoară, despre muzică și despre sănătatea mintală și emoțională.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *