Gaz pe Foc isi continua drumul spre o fapta buna. Piesa „Inca te caut” capata o noua forma
2022-09-09 12:23:41

Celebra trupă Gaz pe Foc s-a reunit la începutul lunii august pentru a face o faptă bună. Lucian Viziru, Andrei Roșu, Paul Panait și Alin Lupșa au demonstrat că au în comun, pe lângă dragostea față de muzică, dorința de a face bine.

 

La 30 de ani de la înființarea trupei, cei patru s-au reunit pentru a contopi cele două caracteristici care îi aseamănă și au lansat piesa „Încă te caut”, alături de un videoclip cărui i s-au alăturat personalități importante din România. Piesa, alături de toate concertele pe care trupa Gaz pe Foc le va susține sunt parte a unei campanii dedicate HOSPICE Casa Speranței.

 

Reunirea trupei Gaz pe Foc a fost primită cu brațele deschise, iar noul videoclip a reușit să adune pe YouTube, în mai puțin de o lună, aproximativ 190.000 de vizualizări. Acum, piesa capătă o nouă formă, prin intermediul unui remix produs de ALTUL.

 

Înființarea trupei Gaz pe Foc, în urmă cu 30 de ani, a coincis cu apariția HOSPICE Casa Speranței, o fundație care a reușit să ofere, până în prezent, îngrijire paliativă pentru 45.000 de pacienți, adulți și copii. Îngrijirea paliativă vizează îmbunătățirea calității vieții pacienților și familiilor acestora atunci când se confruntă cu problemele unei boli incurabile, prin îngrijire medicală, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru pacienți și aparținători.

 

„Ca voluntar HOSPICE Casa Speranței din 2010, am fost și sunt în continuare impresionat de impactul semnificativ pe care această fundație îl are în rândul miilor de pacienți pe care îi tratează anual și de energia, pasiunea și dedicarea fiecărui membru al echipei – de la personalul medical la cel administrativ”, a povestit Andrei Roșu, în momentul în care s-a lansat videoclip oficial al piesei „Încă te caut”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *