GIANT ROOKS lanseaza single-ul SOMEBODY LIKE YOU
2023-08-04 18:05:46

După ce a acumulat sute de milioane de ascultari și a captivat publicul din întreaga lume, trupa indie rock germană, Giant Rooks lansează un nou single intitulat „Somebody Like You”.

Despre cântec, trupa a spus „Am scris „Somebody Like You” în doar câteva ore în sala noastră de repetiții, să cântam și să scriem împreună ca o trupă, eliberează o energie specială și am încercat să surprindem sentimentul asta. Din punct de vedere liric, am vrut să explorăm o formă de vignetă de compoziție, spunând diferite povești despre personaje diferite în fiecare vers.Ceva ce nu am mai făcut până acum.

Noul track aterizează în urma single-ului favorit al fanilor „Bedroom Exile”, care a strâns peste 5,3 milioane de ascultări pe Spotify.
Pe tot parcursul verii, Giant Rooks se va lansa într-un tur de festivaluri, la nivel global, inclusiv Lollapalooza Chicago, Corona Capital Mexico, Reading & Leeds Festivals UK și Pukkelpop Belgia.
În continuare, se vor alătura lui Louis Tomlinson în turneul său principal prin America de Nord, ca sprijin direct.

Ieșind din Germania, Giant Rooks ia cu asalt scena indie. Fondată în 2015, trupa este formată din Frederik, Finn, Luca și Jonathan și Finn. De atunci, trupa a strâns sute de milioane de vizionări la hituri precum „Wild Stare” și „Tom’s Diner”. Albumul lor de debut din 2020, Rookery, a strâns peste 200 de milioane de ascultari până în prezent, în timp ce a atins, de asemenea, locul 3 în Germania.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *