GIANT ROOKS lansează un nou single „PINK SKIES"
2024-01-14 21:50:27

Chiar înainte de lansarea celui de-al doilea album How Have You Been?, Giant Rooks lansează single-ul „Pink Skies”.

Pentru a însoți lansarea piesei, trupa și-a început turneul în Europa în ianuarie, unde „Pink Skies” și alte melodii de pe album vor fi cântate live pentru prima dată.

Giant Rooks despre „Pink Skies”: „Pink Skies” este un vis din California despre o poveste de dragoste și, probabil, cea mai catchy melodie de pe album. A fost atât de distractiv să scriu și să produc; este, de asemenea, prima melodie pe care am făcut-o vreodată, care se bazează în întregime pe riff, cu acest riff de la chitară și bas prin întreaga melodie.”

Piesa este un alt pas în călătoria către cel de-al doilea album al trupei, care va fi lansat pe 2 februarie 2024 și promite o mulțime de momente pop memorabile, cu sound-ul inconfundabil Rooks, melodii captivante, versuri șlefuite și compoziție sofisticată.

Primul album, Rookery a ajuns pe locul 3 în topurile albumelor și a adunat peste 200 de milioane de streamuri, adunând premii și epuizând turnee în Germania și în toată Europa. Lucrurile s-au liniștit apoi și trupa s-a concentrat pe scrierea de materiale noi și pe spectacolele lor live.
La How Have You Been, Giant Rooks rezumă ultimii ani în 14 cântece. În februarie, turneul va continua cu opriri în Europa, Marea Britanie și America de Nord.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *