Glance lanseaza single-ul "Coltul meu de rai", in colaborare cu Phelipe
2016-04-21 10:20:40

Glance, artistul care a adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube si a colaborat cu artisti de succes precum Elena Gheorghe, Ami sau Mandinga, lanseaza single-ul, “Coltul meu de rai”. Piesa este o colaborare cu Phelipe si a fost compusa de catre Phelipe, impreuna cu Magic Juice.

“Din momentul in care am ascultat piesa, aceasta mi-a intrat sub piele, asa ca le-am spus producatorilor ca vreau sa o inregistrez. Am simtit ca vocea lui Phelipe se potriveste pe refren si asa a iesit “Coltul meu de rai”. Vreau ca in acest an sa muncesc foarte mult pentru a creste proiectul Glance si promit ca vor mai urma cateva single-uri pana la sfarsitul anului”, a declarat Glance.

“Am compus aceasta piesa intr-o perioada foarte grea pentru mine. M-am gandit la propriul meu colt de rai si asa s-a nascut aceasta piesa. Ii multumesc si lui Magic Juice ca m-a ajutat sa finalizez proiectul si zic eu, a iesit ceva foarte frumos. Glance este un artist talentat, care promite mult! A dovedit acest lucru prin piesele de succes pe care le-a lansat in trecut. Consider ca vocile noastre se potrivesc foarte bine pe acest single”, a adaugat Phelipe.

Va invit cu mare drag sa ascultam noul single al lui Glance, “Coltul meu de rai”, o reusita colaborare cu Phelipe, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *