Glass Animals a lansat noul single "I DON'T WANNA TALK (I JUST WANNA DANCE)"
2021-09-14 09:18:51

Dupa succesul albumului “Dreamland” si al hit-ului international “Heat Waves”, trupa britanica Glass Animals a lansat piesa “I DON’T WANNA TALK (I JUST WANNA DANCE)”.
Materialul “Dreamland” a debutat pe locul 2 in Billboard Hot 200 anul trecut, iar melodia “Heat Waves” a acumulat peste 930 milioane de stream-uri la nivel mondial, iar albumul a strans peste 1,5 miliarde de stream-uri. In plus, piesa a intrat in Top 20 Billboard Hot 100, a fost certificata cu 2 discuri de platina in Statele Unite ale Americii si cu un disc de platina in Marea Britanie, fiind prima piesa britanica care ocupa primul loc in Triple J Hot 100, din 2009. 

Dave Bayley, compozitorul si producatorul trupei, a afirmat despre noua piesa ca reprezinta tot ceea ce a simtit in timpul lockdown-ului. “Sa comunici este foarte bine, nu ma intelegeti gresit. Doar ca pandemia ne-a facut sa ne uitam mai mult in interiorul nostru intr-un mod in care nu o mai facusem. Incertitudinea si faptul ca nu poti iesi afara pentru a-ti face noi amintiri, ne-a facut sa ne uitam mai mult spre trecut, acest lucru alimentand cele mai adanci insecuritati personale. Relatiile si prieteniile s-au alterat, iar increderea de sine s-a deformat. Am vorbit foarte mult cu cainele meu, iar noaptea vorbeam cu mine pana tarziu, acest lucru intamplandu-se si pentru prietenii mei si familia mea.
Dave a spus ca aceasta piesa vorbeste despre acea oala sub presiune care se extinde si expune atat de multe fisuri, dar se lupta sa le umple si sa le decomprime. Acesta recomanda oameniilor sa-si intrerupa dispozitivele, sa asculte acest cantec, sa inchida ochii si sa aiba acea lansare pentru o clipa.
 
In timpul pandemiei, Glass Animals a lucrat cu of 6lack, Flume, FJ Dahi, Joey Bada$$, Khalid, Daytrip, Bree Runway, Holly Humberstone, Arlo Parks. Concertele online din timpul lockdown-ului si apropierea fata de fani prin diferite platforme, a ajutat trupa sa atinga 21 milioane de ascultatori lunar pe Spotify, depasind nume mari, precum Lorde, Tyler the Creator, Charli XCX, Troye Sivan, 6Black, Frank Ocean, Childish Gambino si Tame Impala.
 
Glass Animals pregateste turneul din SUA, pentru care s-au vandut 135.000 bilete in 3 zile si unde au patru concerte sold-out. Totodata, trupa britanica va sustine in luna noiembrie si noua concerte in Marea Britanie.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *