Global Records are 50 de piese în Top 100 Media Forest 2021
2022-01-31 17:56:00

Conform tradiției, Media Forest publică la începutul fiecărui an topul celor mai ascultate piese pe radiourile din România, raportându-se la audiențele radiourilor și al totalului ascultătorilor unici ce au ascultat aceste piese. Paginademedia.ro a sumarizat datele furnizate de Media Forest, iar rezultatul plasează Global Records pe poziția de lider din punctul de vedere al producătorilor de muzică din România.

Din totalul de 100 cele mai ascultate piese din anul 2021 din FM-ul românesc, Global Records are 49 de producții proprii și o co-producție.

Dintre primele 10 piese, 7 sunt producțiile Global Records, după cum urmează: #1 INNA – Flashbacks, #2 MINELLI – Rampampam, #4 CARLA’S DREAMS feat. EMAA – N-aud, #5 IRINA RIMES – N-avem timp, #7 CARLA’S DREAMS – Simplu și ușor, și AMI feat. TATA VLAD – Enigma.

O parte din artiștii Global Records se regăsesc în top cu mai multe piese. INNA este pe locul #1, cot la cot cu Smiley, cu câte 6 piese interpretate fiecare (solo sau colaborări). Cu 5 piese se claseaza The Motans, iar cu 4 Irina Rimes, Roxen și Minelli. Din rândul celor cu 3 piese se numără Carla’s Dreams, Alina Eremia, AMI, EMAA, Olivia Addams și SICKOTOY, iar cu 2 florianrus, Iuliana Beregoi, Vanotek, DJ Project și Antonia. Ultimii, dar nu cei din urmă, sunt cei care au o singura apariție în anul 2021, iar aceștia sunt după cum urmează: Killa Fonic, Eneli, Mark Stam, IRAIDA, Nicole Cherry, PAX, wrs, și Brianna.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *