Glockenbach face echipă cu Chris de Sarandy pentru "Magic Moment"
2024-02-16 22:13:46

Glockenbach face echipă cu Chris de Sarandy pentru “Magic Moment”.
Colaborarea cu Chris de Sarandy, cântărețul actualului mega-hit al lui Twocolor „Cynical” (100 de milioane de stream-uri, 4 săptămâni #1 difuzare în Germania, 4 milioane de ascultători lunar pe Spotify) marchează următorul mare moment culminant în cariera de DJ mascat.

După primele trei poziții anterioare cu „Brooklyn” și „Dirty Dancing”, 3 premii de aur și o vară plină cu concerte la Tomorrowland, Parrookaville și Airbeat One, Glockenbach este în fruntea scenei naționale de dance cu peste 292.000.000 de stream-uri YTD.

După ce a crescut în suburbiile Londrei, Chris de Sarandy s-a mutat la Berlin în 2022 pentru a călca pe urmele unor compozitori celebri precum Nick Cave și David Bowie. Chris a făcut rapid conexiuni creative cu câțiva producători și scriitori cheie din Berlin și s-au născut ideile care au devenit mai târziu primele sale single-uri „Good Girl, Sad Boy” și primul său top 100 piesa radio „Like I Don’t Know You”, care a atins apogeul pe locul 78. La doar câteva luni mai târziu, Chris a făcut parte dintr-unul dintre cele mai mari hituri ale anului 2023 – „Cynical”, o colaborare cu twocolors și Safri Duo, pe care l-a co-scris și interpretat. Piesa a petrecut cinci săptămâni pe primul loc al topurilor difuzate și a strâns peste 100 de milioane de stream-uri la nivel global, a fost nominalizat la mai multe premii radio și i-a adus lui Chris primul său disc de aur.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *