Glockenbach face echipă cu Joel Corry, Tenchi și ClockClock pentru Yeah
2023-02-16 12:40:32

Glockenbach face echipă cu Joel Corry, Tenchi și ClockClock pentru “Yeah”. Ce se întâmplă când cele mai vizionare minți din house, dance și pop electronic își unesc forțele pentru a crea o piesă împreună? Răspunsul: Un adevărat moment „Yeah”! Băieții Glockenbach, Joel Corry și Tenchi, încep noul an cu un joc melancolic pentru care au solicitat și sprijinul senzației ClockClock!

Individual, ei sunt printre cei mai progresisti artiști pe care scena europeană de club și dance; împreună formează o adevărată echipă de producători. Pentru „Yeah”, cele patru nume mari din house, dance și electronic pop s-au reunit: în calitate de inovatori ai sunetului și a beat-ului, povestitori și revoluționari pop, colectivul de artiști anonimi Glockenbach nu doar că și-a câștigat o poziție ca unul dintre cele mai interesante noi proiecte electro din Germania, dar și-a câștigat o reputație internațională. Glockenbach este singurul DJ cu două single-uri de top 20 în topurile anuale de difuzare din 2022 și a fost premiat cu aur și platină în Germania, Austria și Elveția pentru peste 200 de milioane de stream-uri pentru piese precum „Redlight”, „Dirty Dancing” și „ Brooklyn” (care este considerat unul dintre cele mai de succes zece single-uri pe radio, in Germania, in 2022).

De peste zece ani, DJ-ul și producătorul londonez Joel Corry a fost una dintre principalele forțe motrice ale comunității globale de dance. La începutul carierei sale, superstarul britanic și nominalizat la premiile BRIT, a sărbătorit succese fenomenale în streaming și radio din SUA până în Australia și, ulterior, a lucrat cu David Guetta, Charli XCX, Mabel, Saweetie și alții. Mega-hitul său, „Head & Heart”, lansat în 2020, a obținut triplu aur în Germania și tocmai a depășit pragul de 1 miliard de stream-uri pe Spotify. După rezidența în Ibiza și Las Vegas și aparițiile la festivaluri precum Lollapalooza, Tomorrowland și Electric Zoo, Joel Corry a intrat în topurile britanice pe locul 18, vara trecută, cu single-ul „History (feat. Becky Hill)”.

Producătorul și compozitorul Tenchi are, de asemenea, un număr impresionant de colaborări cu superstaruri precum David Guetta, Becky Hill, Galantis, Don Diablo, Sigala, Jonas Blue, Robin Schulz, Steve Aoki și Alle Farben. După lansarea single-ului său „It Wasn`t Me (feat. Shaggy & Moss Kena)”.

Glockenbach l-a invitat din nou pe ClockClock în studio ca întărire vocală. Fiind singurul act cu două single-uri pe locul 1 în topurile de difuzare de anul trecut, cântărețul și muzicianul este, de asemenea, considerat unul dintre cei mai interesanți nou-veniți în muzica pop germană. După hituri precum „Redlight” și hit-ul de top 2 „Brooklyn”, ClockClock îmbunătățește acum și „Yeah” cu vocea sa melancolică.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *