GLOCKENBACH x ÁSDÍS lansează piesa Dirty Dancing
2022-06-14 16:45:54

Numele și fețele lor nu sunt importante – ceea ce contează este viziunea lor: Glockenbach se văd pe ei înșiși ca producători și artiști, ca inovatori de sunet și beat-uri, ca povestitori și revoluționari ai muzicii pop. O filozofie creativă care a adus proiectului o reputație internațională, ca fiind unul dintre cele mai interesante și noi proiecte electro din Germania.

În urma hit-urilor care i-au consacrat precum „Redlight (feat. ClockClock)” și „Brooklyn (feat. ClockClock)”, Glockenbach prezintă acum „Dirty Dancing”, o piesă melancolică, care te face să dansezi, perfectă pentru nopțile de vară, înregistrată cu ajutorul cântăreței de origine islandeză, Ásdís. Numit după districtul din centrul orașului München, colectivul anonim de producători și-a petrecut ultimii ani adunând echipe multitalentate și construind o rețea vibrantă în unele dintre marile metropole ale lumii – de la Los Angeles și New York, la Londra și Paris, Stockholm și Berlin. Aceasta este explicația principală pentru strălucirea internațională pe care Glockenbach o prezintă în piese, împrumutând idei, inspirații și sunete extraordinare undeva între EDM, muzică electronică și pop, pe care aceștia le găsesc peste tot în lume.

Cu ultimele lor două single-uri, echipa de hitmaker-i a generat aproape 100 de milioane de stream-uri în întreaga lume. Odată cu succesul piesei „Redlight (feat. ClockClock)”, lansată în vara anului 2021, Glockenbach a luat cu asalt Topul 40 german și a primit discul de aur pentru peste 50 de milioane de stream-uri. Cu a doua piesă, „Brooklyn (feat. ClockClock)”, lansată la sfârșitul anului 2021, formația a intrat pe locul 2 în topul radiourilor germane, a urcat pe locul 26 în topurile vânzărilor și a câștigat încă un disc de aur pentru cele peste 40 de milioane de stream-uri totale. „Brooklyn” este unul dintre cele mai de succes single-uri ale anului de pe radio în Germania.

Odată cu sorirea verii, Glockenbach prezintă acum cea mai recentă piesă, „Dirty Dancing”, o piesă de club între melancolie și euforie, cu sprijin vocal oferit de cântăreața și compozitoarea islandeză Ásdís. După colaborări celebre cu trupe precum Daði Freyr, 220Kid și Gromee, ea se alătură grupului muzical și completează la sound-ul EDM al lui Glockenbach, cu vocea sa, pentru a crea o atmosferă aproape psihedelică a unui răsărit de vară.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *