Glockenbach x Ella Henderson – lanseaza Lifeline
2023-08-04 17:57:33

Lifeline – cineva fără de care nu-ți poți imagina viața. Exact despre asta este noua piesă „Lifeline” a lui Glockenbach. A făcut echipă cu Ella Henderson la acest nou imn de dans, creând o piesă pe care nu o vei scoate din cap.
„Lifeline” este o altă melodie uimitoare, care ne reamintește de ce Glockenbach sunt cele mai interesante noi proiecte electronice și pop ale Germaniei. Doar cu ultimele lor două single-uri, echipa de hitmakeri a generat aproape 100 de milioane de stream-uri în întreaga lume: cu smash-ul „Redlight (feat. ClockClock)”, lansat în vara anului 2021, Glockenbach a luat cu asalt Top 40 din Germania și a primit un disc de aur pentru peste 50 de milioane de stream-uri. Odată cu piesa următoare „Brooklyn (feat. ClockClock)”, lansată la sfârșitul anului 2021, formația a intrat în Top 2 al topurilor radio germane, a urcat pe locul 26 în topurile de vânzări și a câștigat un alt premiu de aur. „Brooklyn” este unul dintre cele mai de succes 10 single-uri radio ale anului în Germania. „YEAH” este un alt imn de petrecere, în care Glockenbach a făcut echipă cu ClockClock, Joel Corry și Tenchi. Single-ul a ajuns în topurile germane de difuzare în prima săptămână. Vocile melancolice întâlnesc ritmuri energice – creând momentul YEAH, pe care îl căutam.
Cântăreața britanică Ella Henderson a impresionat cu talentul ei juriul show-ului „The X Factor”, câștigând recunoaștere la nivel național pentru vocea ei remarcabilă. În 2012, ea și-a lansat în sfârșit primul album de debut „Chapter One” cu single-ul ei numărul 1 „Ghost”, care în cele din urmă a devenit platină. De atunci, Henderson a lucrat la multe proiecte cu artiști celebri precum David Guetta, Rudimental, Sigma, Ofenbach și Kygo.
„Lifeline” este o piesă de dans up-beat, perfectă pentru a dansa în nopțile fierbinți de vară, destinată să electrizeze ringurile de dans în această vară.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *