Golani lansează noul videoclip “Străzile” alături de Marko Glass și Bvcovia
2021-10-29 11:00:00

Golani revin în forță cu o nouă piesă și cu un nou videoclip. Vorbim aici de piesa “Străzile” în colaborare cu Marko Glass și Bvcovia. Piesa este despre viața din cartiere și stilul de viață aferent. Artiștii cântă despre iubirea pe care o au pentru apropiați și motivația de a evolua, de a-și depăși condiția. Ritmurile sunt mult mai balansate față de o piesă trap normală, fapt pentru care o vom auzi tot mai des la petreceri.

Versurile au fost scrise de OG Eastbull, Alex Sosa, Marko Glass și Bvcovia, iar producția a fost asigurată de Bogdan Gridan.

Golani este un duo de trap care a răsunat în scena urbană incă din 2016. OG Eastbull și Alex Sosa au luat prin surprindere scenele muzicale din România, dar și Italia. În cartierul Due Ponti din Roma a început totul, iar de atunci, cei doi, au crescut enorm în popularitate cu fiecare piesă lansată.

Marko Glass și-a început drumul în muzică din 2016. Debutul lui pe scena mare a fost în 2019 cu piesa “Xanny” ce a fost inclusă pe albumul “Versalingo”. A avut loc și un remix al acestei piese alături de Bvcovia, iar de atunci a început o colaborare continuă între cei doi. Au lansat un EP numit “Bando” plus single-urile “Vin Mascații”, “Dior” și “Diamante”.

Bvcovia a intrat în industria muzicală de foarte tânăr. Până în 2017 a activat sub numele de MCHH, iar Bvcovia a apărut după lansarea piesei “Mă simt Bvcovia”. Acesta a colaborat cu foarte multe nume mari din zona rap / trap precum NANE, Amuly, Oscar, Shift, Cabron, Azteca. Muzica lui vorbește despre sentimente puternice, iar fiecare piesă este însoțită de o poveste cu un mesaj unic.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *