Golani x Nane x Nosfe x Amuly x Shift x 2 Americani, lansează o nouă piesă – „Cartieru”
2021-08-04 20:36:49

Golani colaborează cu Nane, Nosfe, Amuly, Shift si 2 Americani și lansează un nou banger! „Cartieru”, single extras de pe urmatorul album ce se va lansa în această toamnă, este un adevarat statement pentru ce a reprezentat și reprezintă în continuare cultura underground. Mesajul piesei este susținut și vizual printr-un material video filmat atât în Romănia, cât și în Italia, la Roma.

Producția finală a piesei a fost semnată de Mago Del Blocco, în timp ce videoclipul a fost realizat de San și Nick Hanna.

Golani reprezintă un proiect muzical din scena trap, alcătuit din OG Eastbull, Alex Sosa și Mago Del Blocco. Pe lângă lansările solo, artiștii au reușit să colaboreze cu nume cunoscute din industria muzicală românească. Astfel, piese precum „Carabinieri” și „Keep Super ED” feat. Șatra B.E.N.Z., „A.C.A.B” feat KILLA FONIC, au reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube.

Nane este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Numeroasele lansări recente, precum: „Fato”, „Sare”, „Treaba ei” și „Dragostea Ta”, sunt unele dintre cele mai populare și de succes piese ale artistului. De asemenea, cele doua single-uri lansate alături de Delia pentru „Cum era” și „În Rai” , au avut un succes enorm și au ocupat poziții fruntașe în topurile naționale de radio.

Nosfe împreună cu 2 Americani sunt membri fondatori ai primului proiect trap din România – „Șatra B.E.N.Z”. Trupa a devenit un adevărat fenomen, lansând piese precum „Șatra se întoarce” și „Trap Army”, care au ajus în cele mai importante playlist-uri de pe platformele muzicale de download și streaming. Pe lângă succesul avut în trupă, Nosfe a notat colaborari importante cu Ruby pentru „Condimente”, cu Nane pentru „FATO” feat. Nane, și cu Killa Fonic pentru „Vayacondios”.

Cu un fanbase considerabil, Amuly s-a facut cunoscut și apreciat datorită unicității sale. Lansări precum „Să sară”, “Abili” și “60 de zile” au intrat rapid în categoria celor mai populare piese ale artistului de pe Spotify, adunând milioane de streamuri pe toate platformele digitale.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *