GoldFish si Xavier Rudd lanseaza un nou hit plin de emotie: We Deserve To Dream
2022-11-21 18:00:59

Duo-ul sud-african GoldFish, alături de cântărețul și compozitorul Xavier Rudd, lansează „We Deserve To Dream”, o piesă care transmite emoții puternice, dar și o determinarea de care fiecare dintre noi avem nevoie în momentele noastre cele mai dificile.

 

Vocea gravă, dar în același timp sensibilă a lui Xavier Rudd este fix ingredientul secret de care avea nevoie piesa, care aduce, prin intermediul ritmurilor de saxofon, și o energie înălțătoare.

 

„We Deserve To Dream” este genul de piesă la care ne putem întoarce de fiecare dată când simțim că avem nevoie de un boost de încredere, care să ne ducă mai departe, pe drumul pe care am pornit.

 

GoldFish, care a primit premiul „Best Pop” în cadrul MTV Africa Music Awards, în 2014, este un duo care a ajuns în top 10 în iTunes Dance Chart, în SUA, fiind în același timp pe locul 1 în topul iTunes Album Dance din Africa de Sud cu piesa „Late Night People”. În prezent, duo-ul GoldFish are peste 1 milion de ascultători, lunar, pe Spotify.

 

Xavier Rudd este un cântăreț și compozitor din Australia, cu peste 2 milioane de ascultători, lunar, pe Spotify. Piesele sale tratează subiecte precum spiritualitatea, umanitatea, mediul și drepturile indigenilor australieni. Printre cele mai cunoscute melodii semnate de Xavier Rudd se numără: „Follow The Sun”, cu peste 210 milioane de streamuri, și „Spirit Bird”, cu peste 56 de milioane de streamuri.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *