Good Neighbours lansează primul EP, care include single-ul „Weekend Boy", neauzit până acum
2024-10-04 16:22:40

Good Neighbours împărtășesc mult așteptatul lor EP de debut, intitulat sugestiv „Good Neighbours”. EP-ul conține 5 piese, inclusiv o melodie nouă, „Weekend Boy”, care nu a fost lansată anterior, alături de piesele deja cunoscute „Keep It Up”, „Daisies”, „Bloom” și „Home”. Ultima dintre acestea a acumulat deja 350 de milioane de stream-uri la nivel global, o interpretare live în cadrul emisiunii „Jimmy Kimmel Live!”, 15 săptămâni consecutive în UK Top 40 și certificarea platină în SUA, fiind singura certificare platină pentru un single de debut alternativ lansat și certificat în 2024. Săptămâna aceasta, a fost anunțat că piesa „Daisies” va fi inclusă pe coloana sonoră oficială a jocului EA SPORTS FC.
Vorbind despre noul lor single, „Weekend Boy”, trupa a dezvăluit: „Am scris această piesă despre etapele prin care treci atunci când încerci să îți dai seama dacă ești pregătit să te arunci cu adevărat într-o relație.”

Recent, Good Neighbours au făcut un cover al piesei „Video Games” a Lanei Del Rey pentru Spotify Singles. Acesta vine după ce au realizat un cover al hitului „Espresso” al Sabrinei Carpenter pentru „Like A Version” de la Triple J, ceea ce a dus la o mulțime de solicitări din partea fanilor de a lansa oficial această versiune, lucru pe care l-au făcut la începutul lunii august. Acest cover excepțional, alături de un cover al piesei „Wildest Dreams” de la Taylor Swift și un mashup între „Time To Pretend” de la MGMT și „Perfect Places” de la Lorde, înregistrate pentru emisiunea lui Jack Saunders de la BBC Radio 1, vor fi disponibile ca piese bonus pe formatele de vinil și CD ale EP-ului.

Păreri?

53 Post Views
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *