Goodboys a lansat piesa Jack Flip
2022-07-10 16:13:28

Goodboys a lansat piesa “Jack Flip”. Ajunsă exact la timp pentru sezonul de festival, refacerea melodiei legendare „Jack” de la Breach evocă toate ingredientele necesare pentru a deveni una dintre piesele de top din această vară. „Jack Flip” combină ritmurile pop electrice cu cantitatea potrivită de subtonuri întunecate – combustibilul perfect pentru orice petrecere, care îi va determina pe ascultători să se îndrepte direct spre ringul de dans!

Duo-ul multitalentat a câștigat succesul cu mai multe piese certificate cu discul de platină și peste 5 miliarde de stream-uri. Aceștia au devenit cunoscuți odată cu mega-hitul „Piece Of Your Mind”, cu MEDUZA, lansat în 2019.

Goodboys: „Întotdeauna am fost fani ai piesei originale „Breach” și am vrut să putem cânta o adaptare a originalului. De fapt, eram într-o săptămână de scris, lucrând cu unii dintre prietenii noștri, făcând mai multă muzică radio/pop dance, iar cântecul a devenit realitate pe parcursul săptămânii. Sincer, nu am plănuit niciodată să-l lansăm – ne-am dorit doar să-l prezentam publicului prin show-urile noastre, dar când am văzut răspunsul pe care îl primea, am decis să-l lansăm pentru ca lumea să-l poată avea! A face asta a fost atât de distractiv, pentru că s-a simțit lipsa de presiune… fapt amuzant, vocea „fetei” din cântec este și vocea lui Josh, așa că acea parte a fost destul de hilară.”

Duo-ul îmbină sferele electronice și pop, creând un stil unic pe scenele globale. Găsind echilibrul perfect între euforia radiofonica și energia întunecată a dansului, lansarea lor de debut “Piece Of You Heart” cu MEDUZA are acum peste 3,5 miliarde de stream-uri globale, ajungând pe locul 2 în topurile oficiale din Marea Britanie și a câștigat o nominalizare la premiile GRAMMY pentru „Best Dance Recording”.

Între timp, continuarea lor “Lose Control” cu ​​MEDUZA și Becky Hill a avut un impact suplimentar, ajungând la peste 2 miliarde de stream-uri globale, în timp ce a aterizat în Topul Oficial al Regatului Unit în prima săptămână de la lansare și atingând un impresionant loc 11.

Duo-ul versatil a strâns certificări cu mai multe diamante, platină și aur în întreaga lume, precum și numeroase piese în Top 10 și Top 20 pe Beatport, marcând doar începutul. Cu o vară de festivaluri și spectacole pe tot globul, duo-ul este pregătit pentru un an promițător.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *