Gracie Abrams a lansat versiunea deluxe a albumului de succes „The Secret of Us"
2024-10-18 17:37:22

Gracie Abrams a lansat astăzi versiunea deluxe a albumului de succes „The Secret of Us”, prin intermediul Universal Music Group. Această versiune include șapte piese noi, printre care și „That’s So True”, pe care Gracie a debutat-o live împreună cu colaboratoarea ei, Audrey Hobert, la un concert intim la The Echo, înainte de lansarea albumului, la începutul acestei veri. Gracie și Audrey au cântat recent piesa live și la concertul sold-out al lui Gracie, la The Greek Theatre, iar piesa a fost foarte solicitată de fani de atunci. Albumul deluxe include, de asemenea, toate cele trei înregistrări live Vevo ale lui Gracie: „I Love You, I’m Sorry (Live From Vevo)”, „I Knew It, I Know You (Live From Vevo)” și „Free Now (Live From Vevo)”.

„The Secret of Us” a fost lansat inițial în iunie și a devenit rapid cel mai apreciat album al lui Gracie. Albumul i-a adus primul loc întâi în Marea Britanie și a ajuns pe locul doi în Billboard 200. Printre piesele remarcabile se numără „Close to You”, care i-a adus lui Gracie primul ei debut solo pe Billboard Hot 100, și „I Love You, I’m Sorry”. „I Love You, I’m Sorry” a devenit rapid favorita fanilor, atingând locul 11 în US Spotify Chart, locul 31 în Billboard Hot 100, precum și Top 20 în Spotify Global Chart. Refrenul piesei a devenit viral pe rețelele de socializare și a adunat peste 3 miliarde de vizualizări pe conținutul de pe TikTok.

La începutul acestei săptămâni, Gracie a încheiat turneul său sold-out din America de Nord, „The Secret of Us Tour”. De pe 17 octombrie, se va alătura din nou lui Taylor Swift, ca act de deschidere pentru a doua parte a turneului nord-american „The Eras Tour”. Anul viitor, Gracie va reveni pentru partea europeană a turneului său, care va include 18 spectacole și va începe pe 9 februarie, la Madrid, cu opriri în orașe mari din Europa, inclusiv Amsterdam, Berlin, Zurich, Paris, Londra și Dublin, înainte de a încheia pe 12 martie, la Glasgow.

Păreri?

130 Post Views
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *