Gracie Abrams a lansat Where do we go now?
2023-01-13 19:33:58

Gracie Abrams a lansat piesa “Where do we go now?”, un portret superb al conexiunii care se estompează. Melodia va apărea pe așteptatul album de debut al lui Abrams, Good Riddance. Produs de Aaron Dessner de la The National, materialul “Good Riddance” va fi lansat pe 24 februarie, prin Interscope Records.

Produsa și co-scrisa cu colaboratorul ei frecvent, Dessner, piesa o găsește pe Abrams documentându-și experiența emoțională cu mai multă precizie și impact decât oricând. În timp ce povestește sfârșitul unei relații fracturate și toată confuzia, frustrarea și dorul care vin odată cu ea, artista în vârstă de 23 de ani atinge un nou nivel de onestitate lirică și stăpânire de sine – un element reflectat pe deplin în liniștea ei captivantă. Rezultatul este o introducere perfectă în introspecția neîngrădită care infuzează “Good Riddance”.

Regizat de Gia Coppola (Carly Rae Jepsen, Blood Orange), videoclipul pentru „Where do we go now?” parcurge o serie de cadre uimitoare care o surprind pe Abrams în diferite stări de neliniște emoțională. Cu jocul său delicat de umbre și lumini, vizualul se schimbă de la alb-negru puternic la culoarea fin saturată, deoarece Abrams întruchipează în întregime vârtejul de sentimente al piesei, trăgând în cele din urmă publicul și mai adânc în lumea ei interioară.

“Where do we go now?” este prima muzică nouă a lui Abrams de la „Difficult”, o lansare din octombrie produsă și co-scrisă cu Dessner. Un exemplu strălucitor al realismului poetic din centrul compoziției ei, piesa a câștigat imediat laude de la Rolling Stone.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *