Gracie Abrams lansează proiectul „This Is What It Feels Like"
2021-11-12 20:19:00

Astăzi, 12 noiembrie, cântăreața și compozitoarea Gracie Abrams a lansat al doilea său proiect, intitulat „This Is What It Feels Like”. A fost confirmat faptul că această colecție de piese a fost denumită un „proiect”, pentru a o ajuta pe Gracie să capete mai multă notorietate înainte să-și lanseze albumul de debut. „This Is What It Feels Like” contine 12 piese.

Primul single, „Feel Like”, a fost lansat pe 1 octombrie 2021 și a fost urmat de piesa „Rockland”, lansată pe 22 octombrie 2021. Mai mult, videoclipul oficial al piesei „The Bottom” va fi lansat tot astăzi, 12 noiembrie, la ora 19:00 (ora României).

Referitor la noul proiect, Gracie Abrams a declarat: „Cu siguranță am apelat la compus când nu m-am simțit bine. Iar acum, sunt capabilă să împart cu toată lumea muzica pe care am scris-o atunci când nu am avut grijă de mine. Mă regăsesc într-o postură destul de ciudată, pentru că deși piesele pe care le lansez acum par foarte recente și relevante, par și o versiune din trecut , deși cântecele sunt noi pentru restul lumii. Mă simt norocoasă că am avut șansa să lucrez la ele și că am avut alături de mine pe toate persoanele care m-au ajutat la acest proiect. Colaboratorii mei au fost minunați și foarte răbdători, chiar am simțit ca și cum aș fi avut contact cu mai mulți terapeuți. Pentru că, evident, atunci când împărtășești toate aceste lucruri te afli într-o postură vulnerabilă si sensibilă, iar ei au fost foarte drăguți și receptivi de-a lungul procesului.

This Is What It Feel Like – Lista de piese

1. Feel Like
2. Rockland
3. For Real This Time
4. Camden
5. The Bottom
6. Wishful Thinking
7. Older
8. Better
9. Hard to Sleep
10. Augusta
11. Painkillers
12. Alright

Gracie Abrams este o cântăreață și compozitoare americană, care a dovedit că este pregătită să devină noul star al genului muzical indie pop. În octombrie 2019, aceasta a lansat single-ul ei de debut, „Mean It”, iar în iulie 2020, artista a lansat primul proiect, intitulat „Minor”. Pe acest proiect au fost incluse piese precum „I miss you, I’m sorry” și „Friend”. De asemenea, Gracie a fost invitată să-și cânte piesele și în cadrul emisiunilor renumite „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” și „Kimmel Live!”. Recent, artista a colaborat cu Benny Blanco pentru peisa „Unlearn”, care a fost inclusă pe albumul celui din urmă – „Friends Keep Secrets 2″.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *