Gromee își unește puterile alături de Olivia Addams pentru noul single Broken
2021-11-20 17:40:52

Gromee este un DJ/producător de top din Polonia cunoscut drept “mașinăria de făcut hit-turi” pentru numeroasele dăți când a cucerit topurile cu piese precum “One Last Time (feat. Jasper Jenset)” sau “Cool Me Down” cu INNA.

Pentru single-ul “Broken” colaborează cu Olivia Addams, un talent într-o continuă creștere din România, renumită pentru piesa “Stranger” care a fost locul #1 al difuzărilor pe radio în Polonia. Colaborarea celor doi s-a transformat într-un imn enegic dance.

Gromee: Îmi place muzica și oamenii care o tratează ca pe o pasiune și cea mai bună formă de exprimare. Fără niciun dubiu, Olivia Addams face parte din acest grup restrâns de oameni. Prima oară când i-am auzit vocea deja știam că trebuie să fac o piesă cu ea. Cu ceva timp în urmă ne-am întâlnit în Polonia pentru prima dată și am decis să facem muzică împreună. De acolo totul a mers rapid, Olivia a înregistrat în România, eu în Polonia, iar în faza finală ne-am întâlnit pe platourile de filmări de la Broken în România. Mi-au plăcut oamenii foarte mult și am promis că mă voi întoarce curând 🙂

Olivia: Pentru mine, Broken este o piesă despre speranță și iubire, în această ordine. Este despre dragostea dintre doi oameni cărora nu le-a fost soarta favorabilă niciodată. Totuși, în adâncul sufletelor lor, știau că legătura lor este puternică și va învinge orice obstacol pentru iubire. Chiar dacă au încercat să se despartă, n-au putut sta deoparte unul de celălalt. Iubirea învinge mereu. Șah-mat!. A fost plăcerea și onoarea mea să lucrez cu Gromee. Este un artist bun la suflet și profesionist. Sunt foarte recunoscătoare și mândră pentru ce am creat împreună. A fost o mare distrație pe platou, iar rezultatul final mă bucură nespus. Sper că și pe voi 🙂

Gromee este un DJ/producător de top din Polonia cunoscut drept “mașinăria de făcut hit-turi” pentru 10 single-uri de platină în Polinia, cu peste 90M de streams pe Spotify și peste 160M vizualizări pe YouTube. Are o pasiune din a lucrat cu staruri în ascensiune internațională (INNA, Jesper Jenset, Asdis) pentru piese ce vor cuceri radiourile cu cele mai actuale trenduri traduse în piese. A fost cap de afiș pentru multe festivaluri și a împărțit scenele cu unii dintre cei mai mari artiști precum Mariah Carey, David Guetta, sau Elton John. Toate piesele au fost în topul difuzărilor pe radio din Polonia sau alte țări. Gromee a fost și jurat în concursul TV din Polonia – “Your FaceSounds Familiar”.

Olivia Addams este artistul român cel mai fresh la ora actuală. Ea s-a făcut remarcată cu personalitatea ei vibrantă cu care a reușit să strângă o comunitate impresionantă, pe numele ei colecitv – unicornii. Unicornii Oliviei s-au îndrăgostit iremediabil de mixtura vocii ei nordice și a spiritului est-european. Olivia se mândrește cu un portofoliu impresionat de piese, scrise și interpretate, pentru ea sau pentru alți artiști renumiți din România.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *