Gryffin colaboreză cu Tinashe pentru Scandalous
2022-10-07 17:23:11

 Gryffin colaboreză cu Tinashe pentru „Scandalous”, imnul de dans perfect pentru club. Euforică și amețitoare piesa surprinde genul de pasiune care apare atunci când doi oameni sunt atrași magnetic unul de celălalt pe ringul de dans.

„Scandalous” urmează lansarea recentă a piesei „Woke Up in Love”, colaborarea lui Gryffin cu producătorul Kygo și vocalistul britanic Calum Scott. Piesa se aude în cluburile din întreaga lume și a strâns peste 10 milioane de stream-uri pe Spotify în mai puțin de o lună. Înainte de aceasta a lansat „Reckless”, cu MØ și „You Were Loved”, asistat de OneRepublic, care a strâns peste 25 de milioane de stream-uri pe Spotify.

În continuare, Gryffin va prezenta piesa „Scandalous” în noul său set live, producătorul pregătindu-se în prezent pentru două dintre cele mai mari spectacole ale sale de până acum la faimosul Red Rocks Amphitheatre din Denver și L.A.’s State Historic Park. Ambele sunt opriri din cadrul turneului său de mare succes din SUA, care va avea loc și în Dallas, Texas și Washington, D.C.. Cu „Scandalous” Gryffin adaugă un alt clasic pentru cluburile de pretutindeni, la discografia sa deja foarte cunoscută.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *