Gryffin face echipă cu Elley Duhe pentru Forever
2022-10-29 17:02:08

Gryffin face echipă cu Elley Duhe pentru “Forever”. Lansarea reprezintă a doua oară când duo-ul puternic colaborează, prima fiind „Tie Me Down” din 2019, unul dintre cele mai importante cântece ale lui Gryffin de până acum. „Forever” este cel mai recent single de pe viitorul album al lui Gryffin, Alive, după recentele „Scandalous” cu Tinashe și „Colors” – o colaborare cu Eyelar și Blanke.

„Forever” este o meditație dansabilă asupra fragilității vieții și asupra nevoii de a trăi momentul. Ca în cazul single-urilor anterioare de la Alive, „Forever” se mândrește cu o producție cu mai multe straturi, cu aranjamente complexe și elemente ambițioase care se încadrează în lumea pop sau dance. De asemenea, oferă un mesaj emoționant, transmis cu adevărată emoție de hitmakerul „MIDDLE OF THE NIGHT” Duhé. Un maestru al colaborării, „Forever” este doar unul dintre cele cincisprezece de pe Alive, care apare pe 4 noiembrie.

Gryffin a susținut recent un spectacol sold-out la faimosul Red Rocks Amphitheatre din Denver și va sărbători lansarea Alive cu un alt spectacol sold-out la State Historic Park din L.A. (cele mai mari spectacole ale sale până în prezent). În continuare, el va încheia această serie de turnee cu escale în Dallas, Texas și Washington, D.C.

ALIVE TRACK LISTING:

Intro
Alive (with Calle Lehmann)
Forever (with Elley Duhé)
Lose Your Love (with Matt Maeson)
Safe With Me (with Audrey Mika)
Woke Up In Love (with Kygo & Calum Scott)
Reckless (with MØ)
Glitch In The Simulation (with salem ilese)
Evergreen (with Au/Ra)
Scandalous (with Tinashe)
Interlude
Colors (with Eyelar & Blanke)
After You (with Jason Ross & Calle Lehmann)
Best Is Yet To Come (with Kyle Reynolds)
Sometimes You Know (with Maia Wright)
Caught Up (with Olivia O’Brien)
You Were Loved (with OneRepublic)

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *