Gryffin face echipă cu MØ pentru single-ul Reckless
2022-07-05 11:06:36

Gryffin face echipă cu MØ pentru single-ul “Reckless”. Producția inovatoare a lui Gryffin pentru piesa electronic-pop captivantă oferă posibilitățile unui romantism care arde rapid, livrat evocator de apreciata cântăreață daneză. Piesa idilica se referă la îmbrățișarea momentului, un sentiment pe care Gryffin îl extinde de-a lungul melodiei folosind producția sa orientată spre viitor și peisajul sonor dinamic.

„Reckless” este cel mai recent single dintr-un șir de piese de la Gryffin care acoperă un spectru emoțional complet, înainte de al doilea său album, Alive. În mai, el a dezvăluit filmul „Caught Up” în colaborare cu Olivia O’Brien și „Alive” cu colaboratorul frecvent Calle Lehmann. Această serie recentă pentru Gryffin include și emoționantul „You Were Loved” cu OneRepublic.

Gryffin a anunțat recent că va porni în turneul Alive, cea mai ambițioasă serie de întâlniri live de până acum, care include un spectacol deja sold-out la legendarul Red Rocks Amphitheatre din Denver pe 21 octombrie. Apoi va avea loc cel mai mare spectacol al său la Los Angeles Historic Park pe 4 noiembrie. Între timp, Gryffin preia scenele toată vara prin rezidența sa explozivă și de lungă durată din Las Vegas la The Wynn’s Encore Beach Club și XS Nightclub.

Născut Dan Griffith, Gryffin și-a început cariera în muzică ca pianist și chitarist cu pregătire clasică, cântând și în mai multe trupe. După ce a primit o diplomă de inginerie electrică de la Universitatea din California de Sud, el a urmat o cale în producția muzicală, bazându-se în egală măsură pe muzicalitatea sa perfectionată cu atenție și pe ingeniozitatea sa capricioasă. Gryffin și-a făcut o apariția în 2016, cu două single-uri care prezintă interpretarea sa melodică a muzicii de dans: „Heading Home” cu Josef Salvat (care a ajuns pe locul 1 în topurile Spotify din SUA și Global Viral) și „Whole Heart”. În plus, single-ul său de succes din 2017 „Feel Good”, cu Illenium și cu Daya, a ajuns pe locul 18 în topurile Dance/Mix Show Airplay. Triumfurile majore ale lui Gryffin includ și „Tie Me Down” cu Elley Duhé (care a ajuns pe locul 2 în Topul Spotify US Viral, pe locul 9 în Global Viral Chart), „Remember” cu Zohara (care a strâns 6,5 milioane de stream-uri în primele săptămâni și a câștigat sprijinul lui Tiesto, care a prezentat piesa într-un story pe Instagram) și „All You Need to Know” cu SLANDER ft. Calle Lehmann (un succes care acum a depășit 320 de milioane stream-uri la nivel global). În octombrie 2019, albumul de debut al lui Gryffin, Gravity, a urcat rapid pe locul 1 în topul Billboard’s Dance/Electronic Albums. Acum, având mai multe colaborări la categoria grea și un turneu în SUA în curs cu opriri la festivaluri majore, el este încântat să scoată albumul său al doilea, Alive, mai târziu în acest an, în timp ce continuă să scoată imnuri pop-dance pentru întreaga lume.

MØ, născută Karen Marie Ørsted, este o vocalistă, compozitoare și producătoare daneză. Ea a lansat trei albume foarte apreciate — No Mythologies to Follow din 2014, Forever Neverland din 2018 și cel mai recent, mult lăudat Motordrome din acest an — apreciate pentru perspectiva lor unică și compoziția bogată. Ea a făcut turnee în întreaga lume, a cântat la fiecare festival major și a colaborat cu o mulțime de artiști, inclusiv Charli XCX, Jack Antonoff, Cashmere Cat și Major Lazer (pe „Lean On”, una dintre cele mai de succes cântece din toate timpurile).

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *